sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Työpiste

Olen lukenut tässä lähiaikoina kahta askartelutarvikkeiden järjestämisestä kertovaa kirjaa. Toisen olen ostanut itse jostakin, nimeltään Organizing Your Scrapbook Supplies. Toisen kirjan hankin Xingiltä askartelukirppikseltä, nimeltään The Organized & Inspired Scrapbooker. Viikonloppuna sitten iski ihme vimma siivoilla tarvikkeita ja laatikoita. Oikeastaan se varmaan lähti alkuviikon innostuksesta siivota nauhat järjestykseen. Elliksellä näköjään samansuuntaisia ajatuksia nauhojen suhteen :) Melko vähän löytyi poislaitettavaa tavaraa joka on vain hyvä. Olen ostanut viime vuoden aikana paljon vähemmän tarvikkeita kuin aikoihin ja nyt sen alkaa vihdoin huomaamaan. Ostosten vähyydestä huolimatta tavaraa riittää joten ei hätää, sivujakin pitäisi syntyä. Paljoakaan en tavaroiden paikkoja vaihtanut, siivoilin vain sotkuista järjestystä. Tässä teille muutamia kuvia siististä työpöydästä, ei muuten oo enää kun yksi minikirja hypähti siihen.Pöydän päällä oleva puinen lokerikko on iskän kasialaa ja mitotettu tarkkojen mittaustulosten perusteella. Reunassa on kaksi Cropper Hopper kansiota, toinen yksivärisille ja toinen kuviollisille scräppipapreille. Pienet laatikot olen itse taitellut pahveista ja vasemman reunan laatikot ovat kopiopaperilaatikon kansia ja kalvolaatikoiden kansia. Päädyt on maalattu valkoisella. Laatikoston päällä on paperisilppulaatikossa jossa on välilehdet eri väreille.


Erityisen käteväksi pientavaroiden säilytyksessä olen todennut nuo tuikkukupit jotka ovat matalassa vetolaatikossa. Haaraniitit, sirkat ym. pienet tavarat ovat niissä kätevästi esillä ja otettavissa.

4 kommenttia:

 1. Hauska kurkistella juuri järjestettyä skräppäystilaa! Ne näyttävät aina niin inspiroivilta.. :) Pitäisiköhän minunkin järjestää nauhat noin, hmm..

  VastaaPoista
 2. Hitsi miten paljon tänne on ilmestynyt päivityksiä. Vuodatuksen blogien seuranta ei aina näytä toimivan, mutta onneksi löydyit nyt blogilistalta. :)

  Ihana askarteluhuone. Kaikki niin kivasti käden ulottuvilla.

  VastaaPoista
 3. Voiko askarteluhuone olla oikeasti noin siisti?! Olispa munkin :)

  VastaaPoista
 4. Tuo siisteys on aina kovin hetkellinen tila =)

  VastaaPoista