lauantai 23. tammikuuta 2010

Inspiroidu #91

Kerrankin sain Inspiroidu haasteen valmiiksi heti alkumetreillä eikä sitten vasta loppuviikosta. Perheeksi muodostui nyt meidän kahden pehmopupun muodostama perhe, Erkku ja Eve =) Jälleen käytin Sassan papereita, jämäpaloja joita oli jäänyt kuleksimaan. Tykkään kyllä valtavasti niistä ja vihdoin olen raaskinut niitä varastoistani käyttää.


Pupu sanan tein kirjomalla. Käytin Xingiltä ostamia sabluunoita ja sitten vaan pistelemään. Perhe sanan tein taasen sametilla. Pahvin palalle kummallekin puolelle Bilteman kaksipuolista teippiä ja sitten leikataan kirjaimet muotoonsa. Päältä tarra pois ja samettijauhetta pintaan. Sitten vain kiinnitys työhön. Pehmoinen sametti kirjaimissa ja yhtä pehmeää kun pupujen turkki.


Innostuin myös väsäämään itse koristeita ja näitä olikin tosi kiva tehdä. Pitsin pätkää ja nauhojen pätkiä kun on kertynyt. Paperisilppulaatikostakin saatiin taas jotain pois. Ruskeat taustat on Cuttiksella stanssattu.


3 kommenttia:

  1. Ihana varsinkin tuo alin koriste, pitsikukka, niin kaunis! Ja kivaa pehmeyttä otsikossa, juuri suloisiin pupuihin sopivaa :)

    VastaaPoista
  2. Mäkin ihastuin varsinkin tuohon alempaan kukkaan, aivan ihana! Ja itse aihekin on kyllä tosi suloinen kanssa :)

    VastaaPoista
  3. ihanaiset kukkaset! Ja söpö perhe.

    VastaaPoista