torstai 21. tammikuuta 2010

Inspiroidu #90

Tämän viikon Inspiroidu haaste oli aihepiiriltään kovasti mieleeni. Tästä olisi voinut tehdä vaikka minikirjan jos aikaa olisi ollut enemmän. Ensimmäiseksi tein vihreän sivun. Suttailin maalia pohjalle ja vähän kimalletta kanssa. Minulla oli Hambleyn vihreitä siirtokuvia jotka sattuivat aiheiltaan passelisti haasteen teemaan.



Lähes samalta istumalta kuin eka sivu tein tämän toisen. Tässä pääosassa on enemmänkin teksti. Sassan kuviopaperista leikkelin alareunaan boordin ja kuumailmapallot. Kirjaintarrat ovat samasta setistä kuin ekassakin leiskassa. Kirjainten päälle levittelin kimalleliimaa. Koska kirjainten liimapinta on aivan surkeaa ja ne pitää itse liimata uusiksi, niin liimailin ne hyvin kevyesti jolloin reunat jäi vähän koholle tuomaan kolmiulotteisuutta. Yhteen kuumailmapalloon laitoin Glossy Accentia. Tämä keltainen sivu on enemmän mieleeni kuin ensimmäinen mutta olen kumpaankin kuitenkin ihan tyytyväinen. Nyt pitäisi siirtyä Tammikuun kuukausihaasteen pariin, katsotaan ehtiikö se valmiiksi asti, idea kuitenkin muhii jo täysillä.


2 kommenttia:

  1. Tosi nätti tuo keltainen sivu, aivan ihana! Vihreässäkin on paljon kauniita yksityiskohtia, mutta kuumailmapallot vie kyllä voiton :)

    VastaaPoista
  2. Pitääkin joskus liimata nuo aakkoset juuri noin, tosi hyvä idea. Ja ihanan malliset valokuvat ylemmässä! <3

    VastaaPoista