torstai 28. tammikuuta 2010

Reseptikirja

Pitkään olen meinannut vähän uudistaa reseptikirjaani mutta kummasti on aina tullut mielenkiintoisempiakin projekteja. Joululomalla innostuin kuitenkin taas asiasta ja ompelin kansiolla kankaiset kannet. Kanteen laitoin vintage kuvan joka on tulostettu ensin siirtokuvapaperille ja sitten silitetty kankaalle.

Tein kansioon välilehdet salaateille, leivonnaisille ym. Koska säilytän reseptejä muovitaskuissa piti välilehdet mitoittaa hieman leveämmiksi kuin normaalisti. Laminoin välilehdet jotta kestävät kääntelyä paremmin. Laminoinnin takia ei voinut paljoa koristeita laitella joten keskityin kivan näköisiin aakkosiin. Kansio ja välilehdet kaipaisivat vielä sisälleen siistejä reseptejä mutta se saa toistaiseksi odottaa. Alan kirjoittelemaan reseptejä yksitellen aina kun huvittaa hieman siistimpään muotoon.3 kommenttia:

 1. Kiva! Pikkusen ihanampi ku mun tylsä mustavalkonen.. :) Laminointi on osottautunut mulla ainaki loistavaksi jutuksi, muuten ois melkosta sotkua.

  VastaaPoista
 2. Ihana idea ja kaunis toteutus. Vielä kun jaksaisi itse tehdä saman, mulla parit reseptit vaan ruutuvihossa ja niitä sitten sovellan sen mukaan mitä kaapista löytyy. Ei siis jää perinnöksi Riiviölle, kun ei ne ole missään ylhäällä.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanan näköinen! Itsellä on pitänyt alkaa samaa projektia, mutta niin vain on jäänyt.

  Ihastuin aivan sikana sun joulukirjaasi ja arvaappa mitä suunnittelen itselleni ensi joulukuuksi... vielä kun BG on mun suosikki paperin ym valmistaja!!

  Tänä vuonna piti jo vastaava toteuttaa, mutta koska vanhempani ja lapseni työllistivät niin paljon, niin niinpä jäi toteuttamatta, mutta jos nyt jo aloittaisi ensi joulun kirjaa, niin ehkä se tulisi valmiiksikin joskus :-)

  VastaaPoista