sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Tulostin pohdintaa

Tänään aamulla oli kaunis usva järvellä ja piti palata rantaan ottamaan muutama kuva vaikka pakkasta olikin ihan liikaa. Nyt kun kasailen Project Lifeä ja tulee kuvattua enemmän olen alkanut haikailemaan valokuvatulostimen perään. Sellaisen pienen ja näppärän. Perjantaina kasasin uuden lipaston ja nyt PL:lle on oma paikkansa, jossa sitä on kätevä pitää ja täyttää. Viereen se vaan kaipaisi sen tulostimen. Näyttää kovin tylsältä koko kansio kun siellä ei vielä ole kuvan kuvaa, koska en jaksa muutamaa kuvaa kerrallaan teettää vaan aina sitten isomman satsin kerralla. Mites te muut? Kuinka monella on oma tulostin ja onko teillä esim. Canon Selphy tulostimia käytössä? Oletteko olleet tyytyväisiä?


Kiitokset kivoista kommenteista uuden harrastukseni suhteen. Kuvia tuskin tulee sirkusteluista otettua, sitä kun pitää siellä kokoajan touhuta. Sirkuksesta olen kuitenkin jo aikaisemmin yhden leiskan tehnyt joten tässä teille se uudestaan näytille. On sen verran vanhaa tuotantoa, että oli vanhassa blogissani.

4 kommenttia:

 1. todella kaunis kuva!

  mulla on aika iso canon MP640 monitoimitulostin. tosin sittenkin olen tilaillut kuvia, jos sattuu olemaan hyvä tarjous, sillä se on tarjoustilausten kanssa ehkä kuitenkin edullisempaa ja sopii mulle paremmin. omalla tulostimella tulostan erikokoiskokoisia kuvia sekä tarpeen mukaan toki yksittäisiäkin kuvia. pl-kuviakin meinasin lähinnä tilata, kun en jaksa joka viikko kuitenkaan tulostella tai edes täytellä kansiota, vaan ajatuksena on tehdä kuukausi kerrallaan.

  VastaaPoista
 2. Mie rakastan tätä mun Canon Pixma MP560:stä. :) Oon niin haltioissani, kun saan tulostaa kuvat just silloin kun itteä huvittaa. Olin niin laiska tilailemaan kuvia, koska niitä piti aina sitten käsitellä isot läjät kerralla. En tiedä onko tämä pidemmän päälle halvempaa vai kalliimpaa kuin tilailu, mutta helppoa ja mukavaa ainakin!

  Minä oon muuten koonnut PL:a melkeinpä päivittäin. Sunnuntaisin olen sitten viimeistelly viikon aina valmiiksi asti.

  VastaaPoista
 3. Mulla ei valokuvatulostinta ole ja PL:kin siis on vielä kokonaan tyhjä - tekstit koneella, valokuvista eka satsi on tulossa. Teetän kaikki kuvat ja niin ollen pitää "normi"sivujen asettelua jo hiukan miettiä tilatessa. Se on joskus tosi helppoa ja välillä taas tilaa ihan vääränkokoisia kuvia. Tai toteuttamishetkellä olisikin ihan eri visio...

  VastaaPoista
 4. Mulla on Canon Selphy CP780 ja tykkään siitä kyllä kovasti, kuvien laatu on todella hyvä ja kuvat saa tulostettua sitä mukaa kuin niitä ottaa. 4x6 koosta isompia ei tuolla saa mutta se ei haittaa, tulostin on niin pieni että sen voi ottaa vaikka reissuun mukaan (ja tarvittaessa siihen voi ostaa akun). Suosittelen lämpimästi jos et halua tuon isompia kuvia itse tulostaa.

  VastaaPoista