sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Inspis #142

Tässähän on vallan intoutunut scräppäämään. Ihanaa kun on ollut aikaa istua ja näpertää. Tämä kaakao & muffinsi kuva on ollut jo pitkään scräpättävien kuvien kasassa mutta ei ole inspiroinut. Heti kun näin tämän viikkoisen Inspiksen tiesin, että juuri nyt on sen kuvan vuoro. Twistin luonnos oli mieleinen, ainakin tuo iso muoto jota noudatin ja muuten sitten vähän heittelin miten sattuu tavaraa sydämen sisään.
Viime aikoina on tullut käytettyä taas enemmän siirtokuvia. Riiputi raaputi, käsi jo puuduksissa saa joitakin kuvia raaputtaa eivätkä siltikään tartu. Täytyy tehdä itselle kunnon lista hyvistä ja huonoista siirtokuvista. Hyllyyn jää kyllä ne siirtokuvat jotka eivät meinaa tarttua kiinni, olivatpa sitten kuinka kauniita tahansa.

11 kommenttia:

 1. Ompa herkku sivu!

  Tosi kaunis ja viehättävä!

  VastaaPoista
 2. Tykkään <3<3<3 Sekä toteutuksesta että aiheesta :D

  Kaikista ärsyttävimpiä siirtokuvia ovat sellaiset, jotka repeilevät/murentuvat helposti kun niitä kiinnittää. Laadussa on kyllä eroja: osa lähes hyppää sivuun

  VastaaPoista
 3. Nam! Mua ei inspis-luonnos tällä kertaa innostanut yhtään, mutta tän ihanan sivun nähtyäni tuntuu että voisin itsekin sen käyttöä harkita :)

  VastaaPoista
 4. Aiva huippu sivu, tosi kaunis:) Mun mielestä oli kans tosi inspiroiva haaste, tosin en ole vielä itse kerennyt sitä tekemään.

  VastaaPoista
 5. herkullinen, kauniisti toteutettu luonnos!

  VastaaPoista
 6. naaaaaaaaaaaam! Tässä kun yrittää painoa pudotella, ei pitäisi katsoa ollenkaan tällaisia leiskoja. hihii!
  Joidenkin siirtokuvien kanssa tosiaan lähtee kyllä järki.. huokaus... Basic Greyn siirtokuvat on minusta aina olleet tosi hyviä. Hamblyn taas ei irtoa millään. iik!

  VastaaPoista
 7. jee mikä aihe! mä niin allekirjotan ton journaling-tekstin. herkullinen sivu, ihana ihana ompelus ympärillä. tykkään!

  kuten lauralla, mullakin on huonoa huonoja kokemuksia hamblyn siirtokuvista. pitäs lähettää sinne vähän palautetta, on semmoset raaputukset, jotka ei pysy paperissa ollenkaan! on hamblylla kyllä ollut hyviäkin, mutta niin rasittaa toi, että on jotain kivaa settiä vähän säästellyt ja sitten kun ois täydellinen leiska raaputuskuville, ne ei pysykään siinä!

  VastaaPoista
 8. Chokolistina ei voi kuin ihastella sivua ja yhtyä ajatukseen! Kaunis sivu muutenkin. Tuo ompelus kyllä viimeistelee sydämen hienosti.

  VastaaPoista
 9. Siirtokuvista: mulla on Hamblylta ollut vain hyvin toimivia siirtokuvia, Basic Greylta taas osa ihan mahdottomia saada irti... voi kyllä johtua siitä että on tullut haudottua niitä liian pitkään. Tosi hyvä on myös EKSuccess - tosin vain yksien aakkosten kokemuksella, mutta ne on riittoisat ja toimineet loistavasti pitkään.

  Jokohan pitäis siirtää tämä keskustelu inspiksen puolelle..? ;)

  VastaaPoista
 10. Tää on todella kaunis!! Ihania siirtokuvia. Heti alkoi tekemään mieli suklaata!

  VastaaPoista
 11. Ihana toteutus! Komppaan ideaa tämän siirtokuvakeskustelun yleisestä jakamisesta.

  VastaaPoista