keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Haisu

Tämä sivu on lepäillyt reilut puoli vuotta keskeneräisten pinossa, ei sitten kuitenkaan sinne ihan hautautunut kun otin sen mukaan Helsinkiin. Paperit oli jo valittuna ja kuvatkin leikattuna mutta asettelu jäi tökkimään aloittaessa mutta nyt se loksahti kohilleen. Teksti paikoilleen ja vähän mustaa rajausta ruskealle paperille niin valmista tuli, vielä jopa tykkään. Scräppään ihan liikaa aina Niilon kuvia. En itse tule kovinkaan hyvin juttuun Niilo-hepan kanssa mutta se vaan sattuu olemaan "meidän" hepoista se kaikista kuvauksellisin joten siitä on eniten otoksia. Voi kun Jusukin edes joskus olisi kuvaustuulella niin olisi kiva saada tammasta muutama leiska kansioon. Se vaan aina näyttää hampaita tai hapanta naamaa.


Tänään aloitan muuten uuden harrastuksen. Pieni kipinä sirkusteluun syttyi Tampereella suunnilleen 4 vuotta sitten ja kun kerran paikallisessa taidekoulussa on sirkusryhmä aikuisille niin miehän sitten kysäisin, että mahtuisiko vielä mukaan. Kohta sitä sitten mennään katsomaan miten tää tyttö tutustuu akrobatian saloihin. Jänskää!

3 kommenttia:

 1. Upea sivu, eikä vähiten noiden kuvien ansiosta, hauskat kuvat. Sopii hyvin muotoonleikkaus tässä kohtaa.
  Hyvin sait kuvat asettumaan sitten lopulta, hyvältä näyttää.

  Ja onnea uuteen harrastukseen!

  VastaaPoista
 2. Tosiaan hieno asettelu, selkeä ja hyvä - ihan skräpistämisen arvoinen!

  VastaaPoista
 3. kannatti kyllä ehdottomasti antaa muhia puoli vuotta, että löytyi näin hyvä asettelu! mielenkiintoista aina kuulla, että sivut todella saattavat lojua pitkäänkin keskeneräisinä.

  VastaaPoista