sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Project Life

Minä, kuten varmaan moni muukin aloittelee uuden vuoden mielenkiintoisen projektin parissa eli project lifen. Näyttäisi silta, että saamme pakettimme tiistaina. En malta odottaa, että pääsen materiaalejen pariin. Mielenkiintoista miten hyvin sitä sitten tottuu siihen rytmiin, että joka päivä tekee tätä projektia, uskoakseni se istuu ainakin minun arkipäivääni sujuvasti mutta erikoispäivinä voi tietenkin tulla lipsumisia. Nelsson postasi hyvän listan kuvausideoita ja ainakin itse laitan nuo kaikki vinkit korvan taakse.


Ensi viikolla on muuten scräppitapaaminen. Itse olen ilmoittautunut mukaan ja paikallekin pitäisi päästä. Ihanaa päästä pitkästä aikaa hyvässä seurassa scräppäämään koko päivän ajan ja nähdä tuttuja sekä tutustua uusiin ihmisiin. Odotan innolla, tuohon on varmaan mukava lopettaa joululomansa.

3 kommenttia:

  1. Kiva että olet tulossa! Tuonko lauantaina sinun aikaisemmin varaamat tipuleikkurin ja heppaleimasimen?

    VastaaPoista
  2. Hei, kiva nähdä taas, en uskonut että pääsisit tulemaan! Laitan myöhemmin blogiinkin kyselyn hevostarroista, mutta otathan mukaan jos sulla ois jotain ylimääräisiä - sukulaistyttöni kaipaisi.

    VastaaPoista