lauantai 7. huhtikuuta 2012

Siivouspäivä

Puhdas koti on ihana juttu. Meillä vaan ollaan kovin laiskoja siivoamaan. Viikot vaan vierii ja luovutusikäisiä villakoiria on jatkuvasti. Tavarat meillä kyllä pidetään suurimmaksi osaksi paikoillaan ja lähes kaikella onkin paikkansa kaapissa mutta imuroiminen ja lattioiden pesu on vaan niin vaivalloista. Koriste-esineet ja kaikki mahdollinen ylimääräinen on laitettu kaappeihin ovien taakse koska en jaksa pyyhkiä pölyjä sitä tahtia kun sitä pinnoille laskeutuu. Eteisessä meillä on kivat isot lasiovet. Jep, laskeuduppa kerran koiran ja lapsen tasolle niin esiin on kaivettava rätti.

Tänään meillä siivottiin porukalla. Eikä siihen sitten kovinkaan kauan mennyt edes. Nyt on kiva olla puhtaassa kodissa ja sängyssäkin on puhtaat lakanat. Pyykit on kuivumassa ja ensimmäisen koneellisen pyykit jo viikattuna kaapissa (rakastan taloyhtiön kuivaushuonetta). Luottokamoja meidän siivouksessa on imurin ja mopin lisäksi Bilteman auton lasipintojen siivoukseen tarkoitetut liinat. Niillä saa hinkattua kuraläiskät kätevästi niin niistä eteisen lasiovista kuin vessan peilikaapistakin. Toinen, ehkä maailman paras siivousapuri on Swifferin magic eraser sienet. Niillä lähtee puhtaaksi mikä vaan, nopeasti ja helposti. Rakastan!

Seuraavan kerran meillä imuroidaan kun joku muistaa ostaa uusia pölypusseja imuriin, siihen voi tovi vierähtää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti