tiistai 13. maaliskuuta 2012

Vaaleanpunaisia tilkkuja

Vuosien saatossa on tullut hamstrattua kankaita ja kun ne kankaat tuli tässä alkuvuodesta lajiteltua niin hurja määrä oli kertynyt vaaleanpunaisia ja pinkkejä kankaita. Koska uusia kankaita ei tähän talouteen hankita ennen kuin vanhoista on ainakin kolmasosa kulutettu niin piti alkaa tilkkuja leikkaamaan.



Ystäväni päiväkodista lähtien sai maaliskuun alussa tytön joten tilkkupeitto matkaa Kuopioon pienelle prinsessalle. Peitto tehtiin yhteistyönä kaverini kanssa. Hänen tytär piirsi koiran ja kissan jotka kaverini sitten kirjoi kahdelle tilkulle. Keskelle peittoa päätyi muffinsi, jonka olin joskus muutama vuosi sitten tehnyt, ajatuksena keittokirjan päälystäminen. Keittokirjasta kun tulikin sitten vähän toisenlainen kuin alkuperäinen ajatus oli.




Kokoa peitolla on suunnilleen se 90x90. Tällä kertaa työ sujui jouhevasti ja peitto valmistuikin pikapikaa. Ensimmäisen peittoni kanssa kun oli hieman säätöä niin nyt osasin ongelmakohtia jo vältellä ja ompelujärjestyskin tuli mietittyä ennen kuin turasin koneen kanssa =) Toivottavasti saaja tykkää. Viikonloppuna matkaamme häntä katsomaan.



1 kommentti:

  1. Todella suloinen:) Juuri niitä parhaita vauvalahjoja, jotka säilytetään seuraavallekin sukupolvelle!

    VastaaPoista