tiistai 20. maaliskuuta 2012

Kärrytellään

En tiennyt, kuinka sitä voikin hullaantua lastentarvikkeisiin, etenkin vaunuihin ja muihin kärryttelypeleihin. Alunperin hankittiin Emmaljungan Edge Duo Combi yhdistelmät, joihin olen ollut tyytyväinen. Poika nukkuu päiväunet niissä parvekkeella ja näillä kärrytellään pitkin kaupunkia. Koirakin tulee toimeen näiden kanssa. Näillä yksillä oli tarkoitus pärjätä mutta hyvinkin pian pienet matkarattaat alkoivat kummitella mielessä ja Quinny zapp xtrat tulivat taloon tai siis auton takakonttiin. Ne ovat kätevät kauppareissuilla kun turvakaukalo käy runkoon naps vaan. On niillä myös käyty Helsingissä ja muutamia pienempiäkin reissuja.

Mies harrastaa paljon liikuntaa, juoksua ja hiihtoa eniten. Jo aikaisemmin hän puhui juoksurattaista mutta itse en oikein ajatukselle lämmennyt. Nyt kun matkasimme Lappiin lomailemaan alkoi puhe perässä vedettävästä ahkiosta. Mieleeni tuli entisen työkaverin kärryt ja kyselin niiden mallia. Nyt sitten meillä haaveillaan Chariot Cougar kärryistä. Ne kun sopivat ihan koiran kanssa lenkkeilyyn, juoksulenkkeilyyn, pyörän perään ja hiihtämiseen, kunhan hankkii kaikki ne lisäosat jokaiseen erikseen. Hintaahan kärryille kertyy osineen mutta olisi ne vaan niin ihanat, luulisin. Vähän väliä googlailen näitä ja mietin, raaskimmeko tilata ja mistä ne halvimmalla saisi. Itseäni eniten kiinnostaisi nämä lenkkeillessä ja pyörän perässä. Jospa sitten ensi kesänä löytyisi muutama geokätkökin näiden kanssa. Haaveillahan saa =)

1 kommentti:

  1. Heippa!
    Kokeile Saksan Ebayta. Sieltä me löydettiin käytettynä. Hollannista tulivat. Hollannista yhdet kaverit tilasivat myös uudet. Paaaljon edukkaammat! Meille tuli suksi- ja aisasetti Saksasta jostakin nettikaupasta, Ebayn kautta sekin löydettiin muistaakseni.

    Ovat olleet ihan ehdottomat pelit :)

    VastaaPoista