torstai 20. lokakuuta 2011

IS 2012 ja December Daily pohdintaa

Jee, viimein on päivämäärä julkaista kevään Intohimona Scräppäys-tapahtumalle. Kalenteriin on merkitty päivämäärä ylös ja mieskin merkitsi päivät omaan kalenteriinsa joten toivoa on, että paikanpäälle pääsisi. Olisi niin kiva nähdä pitkästä aikaa kaikkia tuttuja koska viime tapaamisesta on aikaa, taisi olla viime kevään IS milloin olen viimeksi päässyt askartelututtuja tapaamaan ja silloinkin kärsin osan tapahtumaa migreenistä.

Täällä on scräpätty mutta valmista ei ole joten mitään näytettävää ei vielä ole tänne laittaa. Kaikki projektit on sellaisia isompia juttuja jotka toivottavasti valmistuvat jouluun mennessä, joka muuten alkaa olemaan ihan nurkan takana kun kalenteria katsoo. Ellis muuten kirjoittikin jo aloittaneensa December Dailyn teon. Minulle kävi viime vuonna samoin kuin Ellikselle, eka viikko tuli tehtyä ja sitten se jäi. Kaikki oli kyllä valmiina, kunhan vaan kuvia olisi räpsinyt ja tekstit kirjoittanut mutta jotenkin ei ollut mitään kirjoitettavaa. Nyt olenkin miettinyt tekisinkö tänä vuonna DD:n vai en eli käyttäisin tuon jo valmiina olevan kirjasen. Se miksi asiaa pohdin on, että tuleeko siitä sitten ihan tyhmä kun asiat ja kuvat joulukuun ajalta on kuitenkin Project Lifessä. Toisaalta voisin PL:ään laittaa ne päivän tapahtumat ja sitten DD:n täyttää taas enemmän sellaisella joulufiilistelyllä. No, tässä on vielä tovi aikaa miettiä miten tekee.

2 kommenttia:

  1. Mäkin aion tehdä DD:n. Meen varmaan samalla taktiikalla kuin viime vuonna, että kirjoittelen koneelle ylös tekstit ja lopuksi tulostan vasta. Ja sitten nappaan satunnaisia kuvia sinne tänne, en joka päivälle. Koska se joka päivä kuvan ottaminen unohtuu multa ihan aina. Ihanaa kun tuo Intohimona skräppäys on nyt jopa inhimillisen matkan päässä, joten taidan päästä ekaa kertaa sinne, jippii! :)

    VastaaPoista
  2. Jee, toivottavasti nähdään! Itsekin aion Intohimona-tapahtumaan! ja muistankin migreenisi joten toivottavasti tosiaan pääset tällä kertaa nauttimaan yhdessä skräppäilystä.

    Itselleni DD on liian sitova, mutta teen sitten muita joulujuttuja.

    VastaaPoista