lauantai 22. lokakuuta 2011

December Daily 2011 ja pohdintaa roskista

Kaivelin nyt sitten esille viime jouluna aloittamani December Dailyn. Jouluna 2009 tein vastaavan homman ja tämä tulisi nyt samalla tyylillä. Noita vanhoja valokuva-albumeita riittää vielä ainakin parille seuraavallekin vuodelle. Valmiina on siis kansio ja paperit leikattuna. Joulukuussa sitten tekstejä ja kuvia sekä loppusilaus siirtokuvilla. Värimaailmaltaanhan tämä on ihan erilainen kuin tuo ensimmäinen. Tämänkin kanssa varmaan teen niin, että kuvat tulevat olemaan mustavalkoisia jotta ei ihan liian kirjavaa tulisi. Katsotaan sitten tammikuussa mitä tästä syntyi.Riikka tuossa jokin aikaa sitten iloitsi taloyhtiönsä energiajakeen keräyksestä. Askartelijathan ovat tunnetusti hyviä kierrättämään ja erittäin säästeliäitä materiaalien suhteen mutta aina sitä roskaa syntyy. Mihin roskikseen teillä päätyy esim. kaksipuoleisen teipin paperi tai ihan pieni paperisilppu? Itse ennen laitoin nämä ihan kaatopaikkaroskikseen mutta viime aikona olen viskellyt paperiroskaa paperipussiin jonka kiikutan sitten paperinkeräyslootaan. En ole varma onko tuo oikea paikka silpulle mutta meneehän sinne paperinkeräyslootaan myös silppurin läpi mennyt paperi. Toivoisin niin, että meilläkin olisi tuon kaatopaikkajätteen lisäksi energiajae mutta ei ainakaan vielä.

Edit: vuosiluku muutettu, sitä kun kirjoittaa samalla kun ipana kitisee vieressä niin menee jo vuodetkin sekaisin =)

3 kommenttia:

 1. Mulle joku joskus avautui, että pieni paperisilppu ei kuulu paperiroskikseen vaan energiajakeeseen. Aika pienikin silppu päätyy itselläni vielä silppulaatikkoon, mutta ihan kaikkea vaan ei pysty enää jatkokäyttämään.

  Kaksipuolisesta teipistä ei itselläni tule paperia ollenkaan, koska käytän Scotchin paperitonta kaksipuolista, jonka saa teippitelineeseen.

  Energiajaetta tuskin on ihan hirveän monessa taloyhtiössä, mutta ehkäpä sekin päivä vielä tulee.

  Tsemppiä tämän vuoden DD-projektiin, olisiko se kuitenkin 2011 vai mietitkö jo ensi vuotta? :P Hehe..

  VastaaPoista
 2. Uuu, ihanilta näyttää sun materiaalit!!! Ja miten nerokasta käyttää tollaista perusalbumia tähän projektiin tai ylipäätään skräppäykseen! Mun mietintämyssyn alla suorastaan sinkoilee nyt ajatuksia!!! Kiitos! =)

  VastaaPoista