sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Imetysviikko

Kun perheessä on yksi imetettävä ja vieläpä sellainen joka viihtyy rinnalla pitkiä aikoja, hartaasti maitoannostaan nauttien, ehtii äiti jo ajoittain turhautumaan koko hommaan. Onneksi on olemassa puhelin jolla pääsee kätevästi nettiin ja googlen readerista onkin tullut ystäväni. Enää ei pelkät askartelu- ja scräppäysblogit riitä, ne kun tulee luettua melko nopeasti vaikka niitä listalla on monia joten oli pakko laajentaa ja alkaa lukemaan äitiysblogeja. Sieltä sitten bongasin, että nyt vietetään imetysviikkoa joten tässä kuva meidän maitobaarilaisesta. Imetysviikon teemana on Puhu imetyksestä ja monia hauskoja postauksia aiheesta onkin saanut viime päivien aikana lukea. Voipi olla, että tämäkin blogi saa jatkossa sisältöään askartelujen lisäksi vauvajutuista.3 kommenttia:

 1. Kivaa että ruoka maistuu. Ja onneksi nykyään on blogeja! Oman esikoisen kanssa aikanaan haaveilin venäläisten klassikoiden lukemisesta imetyksen aikana, mutta lapsi oli niin nopsa syömään ettei siitä mitään tullut :D

  VastaaPoista
 2. Mie vietin pojan imetysaikoina tuntikausia olohuoneen nojatuolissa ja katselin CSI-nauhoituksia ja leffoja digiboxista.. :) Varsinkin jos hää jo melkein nukkui - jos oli hereillä ja katseli, niin eihän sitä malttanut muuta kuin katsella takaisin silmiin ja hymyillä!
  Tyttö puolestaan on saanut tottua siihen, että imettäessäkin välillä istutaan lattialla ja leikitään toisella kädellä autoilla tms. Imetystyyny on hyvä tuki! Hää sitten tankkaa läheisyyttä vaikka yöllä vieressä, jos ei päivällä niin paljoa ehdi/malta tissillä viipyä. :)

  VastaaPoista
 3. Minä imetin aikoinani sohvalla katsoen Canal Plus -kanavan sarjoja ja elokuvia :D

  VastaaPoista