sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Vierailulla Pulsan asemalla
Meille kotiutui viime kesänä vanhat kangaspuut. Koska meillä jo ennestään oli yhdet ja nämä toiset eivät sitten oikein istuneet vanhojen viereen vaan tila kävi ahtaaksi, päädyttiin hankkimaan niille uusi koti. Olin nähnyt Pulsan aseman facebook päivityksen jossa kangaspuita kannettiin vintille ja siitä sitten keksin tarjota kangaspuita Pulsaan. Ja sinnehän ne sitten päätyivät uuteen kotiin.

Viikko sitten sunnuntaina ajeltiin äitin kanssa niitä viemään. Edellisenä iltana iskä oli pakannut meille lastin valmiiksi. Yläasteikäisenä Pulsassa tuli käytyä hevosia hoitamassa mutta vuosiin ei ole siellä suunnilla ajeltu. Maisemat oli kuitenkin pysyneet samanlaisina ja hyvin löydettiin perille. Ensiksi purettiin lasti ja sitten ihasteltiin asemaa. Tietenkin myös nautittiin samalla päivän teekupposet. 

Aivan valtavan ihanaksi oli asema kunnostettu. Kahvilan vitriinissä oli vaikka mitä herkkuja ja toisessa päässä asemaa sisustusmyymälä pullollaan ihanuuksia. Mukaan tarttuikin vähän ylioppilas- ja valmistujaislahjoja kevään juhlijoille. Vielä ennen lähtöä Lasse näytti meille majoitustiloja joita parhaillaan kunnostetaan majoittujia varten. Täytyy sanoa, että on kyllä niin huolella ja ajatuksella remonttia tehty ettei voi kuin ihastella. Suosittelen poikkeamaan Pulsaan, näkemisen ja kokemisen arvoinen paikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti