lauantai 16. toukokuuta 2015

Ravintolapäivä toukokuu 2015
Tänään vietettiin aurinkoisessa säässä ravintolapäivää. Olen useamman kerran jo pohtinut päivään osallistumista ja nyt sen viimein toteutin pop-up kahvila Sennin merkeissä. 

Päädyin pitämään kahvilaa steinerkoulun pihamaalle. Paikka on ehkä hieman syrjässä joten satunnaiset ohikulkijat eivät sinne helposti eksy. Toki olin laittanut kävelytieltä opastekyltit osoittamaan pihalle. Jonkin verran ihmiset kuitenkin löysivät perille joka oli erittäin mukavaa, olihan kahvilan eteen hitusen töitä tehty. Selkeästi osa oli tullut ravintolapäivän nettisivujen opastuksella, osa paikallislehden jutun vinkistä ja loput olivat joko instagram seuraajia tai facebook tuttuja. 

Tarjolla minulla oli juusto- ja hyydykekakkuja sekä isoja keksejä. Molempia, etenkin keksejä ostettiin kivasti myös kotiin viemisiksi. Onneksi olin varautunut tähän, kakkupurkkeihin löytyi kansia ja kekseille pusseja. Laitan ohjeet näihin herkkuihin omina postauksinaan.

Ihan hyvä fiilis päivästä jäi vaikka muutamia kakkuja jäikin jäljelle. Ehkäpä joskus tulee uudestaankin osallistuttua ravintolapäivään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti