perjantai 10. huhtikuuta 2015

Lapsimessut 2015


Jo viime vuonna haaveilin pääsystä lapsimessuille mutta vauva oli silloin niin pieni ettei ollut mahdollisuutta lähteä. Tänä vuonna aloin suunnitella reissua jo hyvissä ajoin. Ajatuksena oli ensin lähteä junalla yksin matkaan. Junalippujen hinnat on kuitenkin sen verran suuret että autolla tulee edullisemmaksi, etenkin jos mukana on muitakin. Migreenini takia en kuitenkaan uskalla lähteä yksin ajelemaan Helsinkiin joten kyselin vähän kavereilta josko jollain olisi kiinnostusta lähteä. Äidilläni sattui olemaan loma juuri tällä viikolla joten hän lupautui lähtemään matkaseuraksi ja mukaan otettaisiin myös tyttö.

Tänään katselin tarkemmin messujen lippujen hintoja. Onni ei ole suosinut, vaikka varmaan lähes kymmeneen messulippuarvontaan olen osallistunut ja liput pitäisi ostaa tänään illalla jos mieli saada ennakkoon ne ja hieman halvemmalla kuin ovelta 15€:lla. Auton parkkeeraus näytti olevan 11€. Melko suolainen hinta minulle joka etsii aina sen ilmaisen paikan ja kävelee lopun matkaa. Helsingissä en kuitenkaan tunne paikkoja niin hyvin jotta voisin niin tehdä joten halliin se auto olisi laitettava.

Lopulta aloin pohtimaan mitä järkeä minun on lähteä ajamaan Lappeenrannasta Helsinkiin messujen takia. Paikalla on kyllä näytteilleasettijia joiden tuotteita tahtoisin nähdä livenä mutta pihinä ihmisenä tuskin mitään suuria ostoksia siellä tekisin koska budjetti on kulutettu jo itse messuille pääsemiseen. Lisäksi messuille on monesti liikaa ärsykkeitä joten pahimmassa tapauksessa messuista jäisi käteen vain migreeni. Joten ehkäpä minä jään tänäkin vuonna vain kuopsuttamaan pihaa ja muistan olla ensi vuonna haaveiletta koko messuista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti