keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Kasvihuoneen kevät ja pihasuunnittelua


Viime viikolla näytti kovin talviselta vielä ja edelleen pihalta löytyy lunta. Meidän piha on kostea ja kestää aikansa ennen kuin se kuivuu kunnolla  joten haravointi hommiin ei vielä kannata alkaa. Kasvihuoneessa olen kuitenkin jo vähän puuhastellut ja tyhjennellyt talvisäilössä olleita tavaroita pois. Puuvarasto alkaa olemaan melko tyhjä ja sain sinne sijoitettua muutamia isompia tavaroita.

Viime kesänä minulla oli kasvamassa porkkanaa ja hernettä mutta varsinainen kasvimaan perustaminen jäi. Syksyllä hankitut lavakaulukset odottavat jo omaa paikkaansa ja kasvimaa suunnitelmat ovat käynnissä. Eilen vähän isäni kanssa mittailtiin ja tuumailtiin, koska kasvihuoneen päätyyn olisi tarkoitus rakentaa kasvilaatikoiden päälle hieman pergola tyyppinen kehikko. Katsotaan millaiseksi muovautuu.

Sisällä on jo melkoinen määrä taimia kasvamassa. Viime vuonna taimeni vähän kärsivät ajan ja huolenpidon puutteesta mutta tänä vuonna taimia on hoivattu hieman paremmalla ajalla ja ajatuksella joten toivottavasti ei tarvitse ainakaan tomaatintaimia lähtiä ostamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti