maanantai 3. marraskuuta 2014

Krokotiili paita


Kävimme syyskuun lopussa käsityöristeilyllä ja sieltä sain tarjouksen Singerin peitetikkikoneesta. Tarjous oli voimassa viikon ja pähkäilin kovasti koneen hankkimista. Äitini ja anoppi lupasivat osallistua hankintaan joululahjan merkeissä joten päätin ottaa riskin ja tilata Singerin. Kovinkaan hyvää en merkkinä Singeristä ole kuullut, lähinnä perus ompelukoneista mutta nyt edullinen hinta ja myyjän kertomus saumureiden paremmasta laadusta sai minut tilaamaan

Kone tuli viikossa kotiovelle kannettuna. Heti en kuitenkaan ehtinyt ompelemaan, vain muutaman testitilkun tein. Nyt viikonloppuna sain kuitenkin ihan kunnolla ommeltua ja testattua konetta ja hyvin toimii. Kuten perussaumurinkin kohdalla niin tämä oli hankintana sellainen "miksi en oo aikaisemmin ostanut", niin mukavaa ompelu oli. Langat vaihtuu näppärästi ja mitään ongelmia säätöjen kanssa ei ole ollut. Kun tuntuu, että monesti saa lukea peittarin hyppytikeistä valituksia.

Yksi viikonlopun ompelus oli pojalle krokotiilipaita. Tein jo seuraavaa kokoa kaappiin odottamaan kun käytössä olevaa kokoa on kaapit pullollaan. Kangas on Noshin ja tuli meille yllätyssäkistä. Resorikin taitaa olla Noshia, jo aikaisemmin ostettua kylläkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti