keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Hyvä aamu


Arkiaamuisin, silloin kun poika ei ole hoidossa käydään aina lenkillä. Monesti mennään johonkin leikkipuistoon mutta tänään ei ehditty kun oli niin paljon mielenkiintoisia juttuja matkalla. Jo heti muutaman mutkan jälkeen kuului ensimmäiset kaivuriäänet. Lähistöllä tehtiin kuoppaa ja tie oli hetkeksi suljettukin. Tästähän riitti juttua vaikka kuinka ja paljon kysymyksiä. Varmaan vartti seisottiin katsomassa miten työt eteni ja kuinka välillä kaivettiin ihan käsipelissä.


Jatkettiin matkaa ja nähtiin kuinka lavettiauto tuli risteykseen ja kääntyikin juuri sinne minne olimme menossa. No siellähän oli toinen kaivuri joka odotti kyyti toiselle työmaalle. Nähtiin sitten miten kaivuri meni lavetin kyytiin ja kuinka se kiinnitettiin. Kesällä aikaisemminkin nähtiin moinen operaatio mutta yhtä mielenkiintoinen se oli nytkin.

Lenkillä minulta tivataan jokaisen tienviitan kohdalla mitä niissä lukee. Nämä kyltit joutuu aina lukemaan kahteen kertaan, molemmilta puolilta. Siltikään en muista ihan kaikkia kadunnimiä tässä lähialueella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti