tiistai 4. syyskuuta 2012

Reppuihminen

Olen aina ollut reppuihminen ja tykännyt käyttää reppua. Ajattelin, että reppuajat olisivat ohitse kun koulut tuli käytyä. Käytinkin tässä jonkin aikaa olkalaukkua. Kaikki tavarat ei kuitenkaan kovinkaan useasti mahtuneet tuohon olkalaukkuun joka näppärä onkin kun syö sisäänsä kameran sekä kaikenlaista muutakin. Paperit ja kansio ei sinne kuitenkaan mahtuneet ja aina keikkui mukana kangaskassi niitä varten.

Monesti olen ihastellut Haglöfsin Corker reppu. Pyörittelin sitä taas yksi päivä urheilukaupassa ja naps, hoksasin, että tuohan on juuri sopiva reppu minulle. Reppu on pinnaltaan kova ja säilyttää muotonsa tyhjänäkin. Reppu täytetään sivusta. En kuitenkaan tehnyt ostopäätöstä heti vaan kipaisin seuraavana päivänä kauppaan papereideni ja kansion kanssa. Testailin niitä repun sisään ja totesin, että juuri optimaalisen kokoinen eli roinani mahtuivat medium kokoiseen reppuun. Mukaan mahtuu niin työpaperit kuin se kamerakin. Lisäksi mahtuu niin penaali, rahapussi kuin neulekin. Tarvittaessa, hyvin pakaten vähän muutakin. Kameran takia halusin juuri tällaisen kovapintaisen repun joka ei mene lysyyn.

Värivaihtoehtoja olisi ollut vaikka mitä kivoja mutta päädyin kuitenkin mustaan joka sopii kaikkien takkejen kanssa ympärivuoden. Reppu pääsi heti kaupassa selkään ja tuntui varsin hyvältä kantaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti