torstai 29. syyskuuta 2011

Inspiroidu #178

Koska tälle äidille ei sovi päiväunet ollenkaan niin olen ehtinyt scräppäämään. Tässä osallistuminen taas pitkästä aikaa Inspikseen. Virkattu nauha löytyy tuon pallonauhan alta.


Vaikka tässä on tullut melko harvakseltaan nykyään osallistuttua Inspiksen haasteisiin niin kuitenkin aina perjantaisin innolla odotan uutta haastetta. Ideat kun voi aina laittaa talteen vaikkei ehtisikään haasteeseen mukaan. Innolla odotan myös aina mitä Inspiksen DT-tiimi on saanut aikaan. Harmi vain, että välillä esimerkkitöitä on vain yksi, olisi niin kiva nähdä erilaisia toteutuksia ja inspiroitua niistä.

3 kommenttia:

 1. tiedän tunteen, sillä minäkin odotan aina jännittyneenä, mitä muut ovat tehneet perjantaille. koska yhdellä kerrallaan on varsinainen vastuu esimerkkityöstä, muut ovat aina ekstraa. ja välillä tietysti muu elämä menee tällaisen vapaaehtoistyön edelle..

  minun mielestä on aina mielenkiintoista nähdä haasteeseen osallistujien erilaisia toteutuksia ja löytää niiden kautta uusia ideoita. kiva siis, että sinäkin olet nyt mukana :)

  VastaaPoista
 2. Hauska tuo pallonauha tuon otsikon alla;)

  VastaaPoista
 3. Kiva, kekseliään kerroksellinen asettelu nauhoineen. Eloisan näköinen sivu. Kiva kuva!

  VastaaPoista