maanantai 18. heinäkuuta 2011

Tilkkupeitto

Elämäni ensimmäinen tilkkupeitto näki päivän valon. Melko kauan se olikin huililla tuolla kaapin pimennoissa kun en keksinyt sitten millään miten olisin peittoa lähtenyt tikkaamaan. Muutamia pieniä epäkurantteja kohtia peitosta löytyy, valitettavasti vielä tältä etupuolelta mutta olkoon, en ota ratkojaa ainakaan vielä käteen =) Sitten kun alkaa ärsyttämään ja on ylimääräistä aikaa niin kuka tietää. Kokoa peitolla on n.110x90 ja kaikki kankaat löytyivät ihan omista varastoista, ainoastaan vanun kävin hakemassa kaupasta. Kuviolliset kankaat on Finlaysonin lakanoista ja tyynyliinoista peräisin.

Tilkkupeiton ompeleminen ei loppujen lopuksi ollut aivan niin kamalaa kun olin ajatellut joten ehkä vielä joskus jaksan tehdä toisenkin. Nyt ainakin tiedän miten se ehkä kannattaisi sitten kuitenkin tehdä, ainakin tikkausten miettiminen jo alussa ei olisi ollut pahitteeksi tämän kanssa. Tuo applikointi kun hieman aiheutti ongelmia, se kun tuli tehtyä aivan väärässä kohtaa projektia.4 kommenttia:

 1. Hienohan siitä tuli :) Pieniä epätarkkuuksia ei varmasti huomaa kukaan muu kuin sinä itse, joten älä suotta ala ratkoa somaa peittoa.

  VastaaPoista
 2. Mielettömän ihana! Uskomatonta, että joku saa noin hienon peiton aikaseks ihan ensimmäisenä projektina!

  VastaaPoista
 3. Vautsi. Tosi hieno. :) Oma rohkeus ei vielä riitä tällaisiin projekteihin...

  VastaaPoista
 4. Vastavierailulla :) Onpas kivan näköinen peitto! Rauhalliset, kauniisti sommitellut värit. Tykkään myös tosi paljon tuosta aaltoilevasta tikkauksesta ja tietenkin norsusta!

  VastaaPoista