tiistai 19. heinäkuuta 2011

Ärsytys

Nyt kun on tullut taas tutkittua scräppäyksen lomassa mitä tarvikkeita tuo pieni koppini on syönyt niin ärsyttää vallan vietävästi löytää kuvassa oleva aakkospakkaus. Tykkään valtavasti tuosta fontista kuten myös vinylipinnasta mutta liima ei selkeästikään kestä noissa tarroissa kuin kaupan hyllyssä ja katoaa heti kun tuotteen tuo kotiin. Saahan nuo aina ihan liimalla liimattua ja painoa päälle kuivumisen ajaksi niin kestäävät sivussa, ärsyttää vain aina liimailla niitä.

Huomasin tässä alkukesästä, että ihanainen Basic Greyn siirtokuvatyökaluni, sellainen jossa on päässä pyörivä kuula on kadonnut. Miettiessäni tarkemmin, en ole nähnyt sitä Vuosaaren Intohimona Scräppäyksen jälkeen. Pengoin kaikki mahdolliset kassit ja pussit mutta ei, harmittaa vietävästi =( Ei oo vahingossa eksynyt kenenkään tavaroihin yhtään ylimääräistä?

1 kommentti:

  1. Juuri nuo samanlaiset aakkoset ovat minullakin murheenkryyni. Niitä tippuu esim. jo monta aina kun aakkoset laittaa takaisin pussiin...

    Ylimääräistä siirtokuvatyökalua ei ainakaan täällä, juuri järjestin eilen "perustarvikkeet". Olisikohan Miralla edelleen jonkinlainen löytötavarajoukko, jos joku olisi löytänyt sinun siirtokuvatyökalun esim. lattialta?

    VastaaPoista