perjantai 25. kesäkuuta 2010

Leikkaa&liimaa sivusatoa

Kasailin muutamia sivupaketteja Timon kuvista ja otin ne mukaan Leikkaa&liimaa tapahtumaan. Ehdin tekemään 3 sivua tarinointia vaille valmiiksi. Koska Timon albumi laahaa pahasti jäljessä, tein sivuja asenteella "ei mietitä turhaan" ja valmista syntyi. Olen vieläpä ihan tyytyväinen jokaiseen sivuun. Käytin kahsessa ensimmäisessä sivussa asettelun apuna toukokuun page mapseja.Tämän ensimmäisen sivun kuvat ovat kevään ensimmäisiltä kärrylenkeiltä. Asettelu on peräisin tästä page mapsista. Käytin heti hyödyksi sponsorikassejen sisältöä ja otsikko on AC:n kirjaintarroilla tehty.


Toisen sivun kuva on melko tuoretta materiaalia ja kuvia poikien tarhaleikeistä onkin paljon. Osan laitan kansioon ihan vain valokuvataskuihin. Asettelu täältä. Naureskelin pöydässä, että on se kumma kun samoja papereita raahaan joka tapaamiseen. Nämä paperit olivat mukana myös Ikaalisissa ja akryylialbumiin niitä siellä käytin.Kolmannen sivun paperi on hyvin marinoitunutta. Muistan ostaneeni sen Tukholmasta n. 5 vuotta sitten ja Basic Greyn tuotantoa se on. Selkeästi kannatti säästellä paperia koska tykkään tästä yksinkertaisesta sivusta valtavasti.

Lauran haastan sinut blogissa piti tällä kertaa käyttää toukokuun page mapseja joten osallistun haasteeseen kahdella ensimmäisellä sivulla.

Näiden sivujen myötä toivotan kaikille mukavaa juhannusta!

2 kommenttia:

  1. Olitpa ahkera ja sivut on tosi kivan näköisiä! Mukavaa juhannusta sinullekin :)

    VastaaPoista