torstai 17. kesäkuuta 2010

Askarteluhuoneeni

Emilia pyysi esittelemään uutta askarteluhuonettani. Vaatehuoneemme tosiaankin muuttui askarteluhuoneekseni. Seinät saivat pinkin maalin pintaan ja hyllyjen paikkoja hieman muuteltiin samalla. Kuvia oli hieman hankala ottaa kun ei meinannut mistään kuvakulmasta oikein saada kunnollista otosta. Tässä kuitenkin muutama kuva tilasta. Tykkään aivan valtavasti tästä omasta sopestani ja ainakin tällä hetkellä tuntuu toimivalta. Osa tavaroista hakee vielä paikkaansa ja laatikoiden sisukset on epämääräisessä järjestyksessä mutta hiljalleen ne asettuu. Parasta on ollut se, että vihdoin kaikki vempaimet on kädenulottuvilla eikä jossakin kaukana kaapissa. Nythän noita tulee käytettyä ja paperileikkuri ei ole aina tiellä vaan sen saa kätevästi nostettua paikoilleen heti käytön jälkeen. Clas Ohlsonilta tarttui viime viikolla vielä matkaan tuollainen pieni pinkki radio johon saa mp3 liitettyä. Poppi raikaa kun tää tyttö askartelee :)11 kommenttia:

 1. voi vitsi, ompa kiva työskentelypaikka :D

  VastaaPoista
 2. Näyttää kyllä tosi toimivalta ja aivan ihanat värit! Sinne vois vaikka itekin muuttaa =)

  VastaaPoista
 3. Waaau, aikas tyylikäs, ja vielä pinkki :D Jos minulla olisi askarteluhuone, se olisi luultavasti juuri jotakin tuollaista..

  VastaaPoista
 4. aivan sika makee ihana pieni oma nurkkaus! Tiivis mutta sitäkin toimivampi ja tosiaan kaikki lähellä!! WAU!!

  VastaaPoista
 5. Ihana, näyttää aika kotoisalta itse asiassa.. :D Ainakin vielä parisen viikkoa..

  VastaaPoista
 6. Oih, oon ihan kade! Upea nurkkaus!

  VastaaPoista
 7. Ihana pieni huone! Kätevästi kaikki siinä lähellä :) Ja kaikelle oma paikka! Olen hieman kateellinen :D Vaikka itselläni onkin tällä hetkellä iso huone käytettävissä niin ratkaisu on niin väliaikainen, että en viitsi ruveta laittamaan sitä kivaksi...Värikin on ihanan piristävä :)

  VastaaPoista
 8. Minuun iski komerokateus (positiivisessa mielessä) :D Pitäisiköhän sittenkin etsiä talvitakeille toinen säilytyspaikka ja hankkia se mainitsemasi lamppu? Hmm..

  VastaaPoista
 9. Eiköhän nyt oo aika kattoo tilaa tommoselle.. Mun viaton komeroparka, se saa varmasti uuden lookin ;D Aivan ihana <3

  VastaaPoista