keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Kesäretki MIkkelin KenkäveroonAjeltiin viime viikolla pienelle kesäreissuille Mikkeliin. Huomasin Elvarin instapäivityksestä, että Kenkäverossa on käsityöläismarkkinat joten kun aikaa oli eikä mitään muita suunnitelmia niin suunnattiinkin seuraavana päivänä reissuun.

Ensimmäiseksi suunnattiin kuitenkin syömään ja vasta sitten kojuja katsomaan. Paljon oli kaikkea kivaa myynnissä ja sääkin suosi, aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Tosin tuuli oli ajoittain kova. Sen suurempia ostoksia ei tällä kertaa tullut tehtyä mutta Kenkäveron myymälässä oli koulutaulunäyttely ja sieltä ostin Mänty aiheisen julisteen sekä kortteja.

Kiersimme myös Kenkäveron puutarhan ja sieltä laitoinkin muistiin useamman perennan nimen jonka tahtoisin omaan kukkapenkkiin kasvamaan. Pionit olivat juuri kukassa ja pakko on kyllä joskus omaankin pihaan muutama pioni saada.

Yhdessä piharakennuksessa oli villasukkanäyttely ja esillä oli kymmenittäin ihania sukkia. Etenkin seinä, jolla oli useampi vaaleanpunainen sukka oli varsin ihana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti