sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Pöllölapaset


Ensimmäisen kerran törmäsin näihin pöllölapasiin Spatzin blogissa. Ohjehan piti sitten etsiä ja tuli sitten tämän myötä ostettua ensimmäinen englanninkielinen ohje. Eli pöllölapasiin ohje, Horatio and Oren, on ostettavissa Ravelrysta.

Aloitin neulomaan lapasia alkukesästä ja toisen sainkin valmiiksi päätyen purkamaan koko lapasen. Värivalinnat eivät olleet sopivat joten uudestaan uudella yhdistelmällä. Langan nimeä en enää muista mutta pehmoista merinoa siinä ainakin on. Langat ostin Pyöröpuikosta

Projektihan tietenkin vähän venähti, homma kun ei ole ihan sitä "neulon tässä samalla kun lapsi leikkii" tyylistä ja iltaisin ei enää jaksanut. Melko nopeasti noita kuitenkin neuloi kun vauhtiin pääsi, kaaviota vain piti seurata tarkasti ja tulihan sitä useampaan otteeseen purettua. Syyslomalla kun istuin laboratoriossa parisen tuntia sokerirasituskokeessa niin oli hyvin aikaa neuloa. Illalla vielä kävin Pyöröpuikon silmukkapajassa niin viimein nämäkin sitten valmistui. Varsin kivat tuli mutta nyt onkin sitten pipon vuoro, ei nimittäin ole kaapissa yhtään lapasiin mätsäävää pipoa.


1 kommentti: