torstai 1. elokuuta 2013

Buzzador, Vanish tahratestiSain buzzattavaksi Vanishin tahranpoistotuotteita. Mukana paketissa oli pieni kangaspala joka pyydettiin likaamaan ja sitten pesemään eli tekemään tahratesti. Meidän kangaspalasella pyyhittiin lähinnä muksun suupieliä ja ruokalappua sekä satunnaisia tahroja ruokapöydältä. Eli palasesta löytyi näin kesällä mansikkaa, hiven mustikkaa, punajuurta sekä kahvia ja teetä. Myös tomaattikastiketta ja muita rippeitä. Kun kangas oli liattu, annoin sen "marinoitua" keittiön hyllyllä ainakin viikon ennen pesemistä.

Hieroin lapulle nestemäistä Vanishia ja annoin vaikuttaa jonkin aikaa. Samassa satsissa tuli poistettua tahtorja myös miehen valkoisesta kauluspaidasta ja keittiön tuolien valkoisista päällisistä. Tuolien päälliset olivat todella tahraisia ja niitä olenkin aina liottanut saavissa ihan kunnolla. Lopuksi sitten kaikki vielä pesukoneeseen ja pesuaineen sekaan vielä vähän Vanishia. Loputulosta voitte katsoa kuvista. Valkoista tuli.

Olen aikaisemminkin kokeillut Vanishia, lähinnä heittänyt jauhetta normaalin pesuaineen joukkoon ja todennut ettei tahrat katoa jos eivät ole juuri tuoreita. Nyt kun olen testaillut niin jauhetta kuin nestemäistäkin niin ehdottomasti tykkään tuosta nestemäisestä ja sen tahranpoistokyvyistä. Sitä hieromalla ja hetken aikaa kun antaa vielä vaikuttaa niin tahrat lähtee. Joten ihan pätevää ainetta tällaiseen arkitahrojen poistoon. 


*Buzzadorina saan testattvaksi erilaisia tuotteita ilmaiseksi ja olen velvollinen kertomaan niistä rehellisesti. Buzzador toimintaan voit tutustua Buzzadorin kotisivuilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti