torstai 30. toukokuuta 2013

Sinulle on postia -paketti saapui
Viime viikolla oli postilaatikkoon kolahtanut lappu isokoisesta kirjeestä. Jätin kortin eteisen pöydälle, samaiselle pöydälle johon kasataan myös paperinkeräykseen meneviä lehtiä. En ehtinyt postiin koska olin lähdössä oman luokkani ja naapuriluokan kanssa yön yli pyöräretkelle. Suunnittelin menoa postiin alkuviikoksi ja kun maanantaiaamuna pakkasin reppua ei korttia löytynyt mistään. Koska se ei ollut kotona, päätin käydä katsastamassa lehtiroskiksen roskakatoksella. Onneksi sitä ei oltu tyhjennetty ja aikani tongittua korttikin löytyi. Olisikohan kirjettä saanut ilman tuota korttia? No, onneksi löytyi.

Paketista paljastui aivan ihana Marimekko kankainen pussukka. Juuri tuon värisiä olin Marimekon liikkeessä katsellut. Sisällä oli kaikenlaista kynsien hoitoon liittyvää. Lakkaa, tarroja ja korjauskynä kynsilakalle. En ole edes tiennyt, että sellaisia on joten innolla testaan kyllä kynää ja uskon, että on varsin mainio kapistus. Mukana oli myös käsirasvaa ja kuorintaainetta. Paljon kaikkea ihanaa. Kynsitarroja kokeilen tänään jotta on huomenna kevätjuhlissa kauniit kynnet. Ja kortistahan sitten selvisi kuka nämä pari pakettia minulle on lähettänyt eli ne ovat saapuneet Saaralta. Kiitos paljon, oikein osua ovat olleet. Viime paketissa ollut kaulahuivi oli kovasti käytössä tuolla mainitsemallani pyöräretkellä ja teekin alkaa olla jo juotu.

2 kommenttia:

  1. Minäkin sain omani jo aiemmin tällä viikolla. Kiirettä on piisannut enkä vieläkään ole ehtinyt kuvata ihanaa paketin sisältöä, kunhan tämä kesäloma tästä alkaa niin sitten ;) Lämmin kiitos!!! Ja ihanaa kesäloman alkua kollegalle ;)

    VastaaPoista