sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Sulkavalla


Eilen ajeltiin Sulkavalle katsomaan soutuja. Isimies oli soutamassa ja koska oli kaunis ilma niin otettiin Mummo mukaan ja matkaan. Ekaksi käytiin Sulkavan keskustassa ja Marimekon tehtaanmyymälässä. Mitään ostoksia ei kuitenkaan tarttunut matkaan. Syötiin välipalaa ja Mummo törsäsi jäätelöön.


Kirkkoveneiden yösoudun lähtö oli Hakovirralta joten suuntasimme kohti Linnavuorta joka sijaitsi pienen matkan päässä Hakovirran sillalta. Pisamalahden linnavuori on yksi maamme vanhimpia linnavuoria. Se kohoaa n. 55 metrin korkeuteen veden pinnasta. Kiivettävää siis riitti ja hiki tuli kun matkalainen oli repussa mukana.Maisemat oli kuitenkin hienot ja hyvin nähtiin kun soutajat menivät ohitse. Isimiehen venettä ei kuitenkaan osattu bongata mutta kuviin se saatiin ja kotona sitten tutkailtiin tarkemmin.

Matkalle sattui kaksi lossikyytiä ja vähän autoremppaakin. Tietenkin juuri minun tuurilla auton öljyvalo alkoi vilkkumaan. Onneksi näin on käynyt aikaisemminkin joten tuumasta toimeen ja takakontista öljyä moottoriin jotta matka pääsi jatkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti