sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Inspiroidu #210

Olen pyörähdellyt askartelukopperossani saamatta mitään aikaan, lähinnä vain ahdistunut. Joka viikko katson kuitekin mikä on Inspiksen haasteena ja nyt ehdin ihan mukaankin asti. Olen ihan ostanut gessoakin ja kokeilin sitäkin tuonne sekaan. Leimailin ja embrossasin, levittelin musteita. Kuvassa näyttää kovin sekavalta tuo tausta nyt kun sitä katselee, luonnossa oli jotenkin rauhallisempi.


Kun olin tekemässä otsikkoa ja kaivoin hyllystä avaamattoman AC:n aakkostarrat esiin niin kyllä ärsytti. Arkki on leikattu ihan vinoon ja tietenkin sitten t-kirjaimet on kaikki pilalla. Tokihan tietenkin tarvitsin juuri yhtä t-kirjainta. Laitoin sitten sivuun mielestäni parhaimman vaihtoehdon. Vitsit että ärsyttää. Tämä arkki on yksi viimeisimmistä ostoksista mutta siitäkin on aikaa joten en edes muista mistä tämän ostin, ehkä Bellesiltä, ehkä jostain muualta. Tästä lähin täytyy muistaa tarkistaa tavarat heti kun ne tulee eikä vasta sitten kun pitäisi käyttää. Olen ennenkin valittanut AC:n kirjaintarroista, ehkä olisi kohta paras lopettaa niiden käyttö kun saavat minut aina ärsyyntymään milloin minkäkin takia.4 kommenttia:

 1. Kaunis sivu, eikä mun mielestä ole kuvassakaan rauhaton.
  Laita meneen AC:lle toi kuva ja valita sinne leikkauksesta. Voit saada uuden arkin tilalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laittelin ac:lle viestiä huonolla englannillani, toivottavasti ymmärtävät. Kuvan liitin mukaan, katsotaan tuleeko jotain vastausta.

   Poista
 2. Eetu on samanikäinen kuin Aapo, jonka näen eka kertaa tällä viikolla.
  Palautetta kannattaa aina antaa huonoista tuotteista. Lähetin kerran tunnetulle laukunvalmistajalle palautetta risasta repusta, vaan sieltä käskivät olemaan yhteydessä myyjäliikkeeseen. En ottanut yhteyttä Barceloonaan.
  Siitä huolimatta palautetta kehiin!

  VastaaPoista
 3. Kannattaa antaa palautetta - itse olen saanut useimmiten hyvää palautetta ulkomailtakin reklamaatioista.

  Hauska pohja, ei se minusta näytä levottomalta

  VastaaPoista