keskiviikko 4. tammikuuta 2012

ÖDT TallipäivisMinulla on tapana tehdä joka vuosi tallipäiväkirja jonka täyttäminen taasen on siskoni hommaa pääosin. Tallipäivis ensi vuodelle on tehty ÖDT työnä, joka on vuoden 2011 viimeinen työ ja samalla myös minun viimeinen ÖDT työni. Vaikka on ollut ihanaa olla mukana ÖDT-tiimissä niin aika on suunnata eteenpäin. Pikku-ukko vie oman aikansa ja töihinkin on tarkoitus hiljalleen palata, niin jostakin on karsittava näitä tekemisiä. Monella askartelukaupalla on oma desing teaminsa ja minusta Ökömököllä tämä on pyörinyt todella hienosti. Kaupan blogi päivittyy tasaiseen tahtiin mallitöistä. Kiitos siis Ninnulle hyvin toimivasta systeemistä.

Paperikko jota käytin tässä on ollut erittäin riittoisa, teinhän samaisesta paperikosta jo Murikka albuminkin. Tekstit leikkasin slicellä ja kuvat tulostin uudella tulostimellani. Osaan sivuihin räiskin maalia, osaan teksteistä sipaisin kimalletta. Sivut on koottu ihan tavalliseen mappikansioon, omiin muovitaskuihin.

Tarvikkeet Ökömököstä:

- paperikko DCWV Latte Cardstock Stack

- Cosmo Cricket Ready-Set-Chip aakkoset

- Bloom and Grow Treasures jalokivet


- Walter Knabe Black siirtokuva


- DCWV Latte chipboard stickers

4 kommenttia:

 1. Vau, hieno ja yhtenäinen kokonaisuus, ja kuitenkin vaihteleva. Kyllä kelpaa täytellä tallipäiväkirjaa, kun on näin tyylikäs!

  VastaaPoista
 2. Upea päivis! Kyllä kelepaa kirjootella! :)

  VastaaPoista
 3. Vitsit nämä ovat tyylikkäitä ja mukavan hillittyjä. Kuvat tulevat hyvin esiin ja isot otsikot näyttävät hyvältä. Toi fontti on tosi kiva, sellainen selkeä mutta kuitenkin vähän kivaa koukeroa.
  Harmi että lopeteat ÖDT:ssä, mutta ymmärrettävää että on todellakin kädet täynnä muissakin jutuissa :)

  VastaaPoista
 4. upea! fontti miellyttää minuakin hurjasti ja hyvin olet hyödyntänyt tulostinta tekemällä kauniit kuvakoosteet. todella tyylikästä. nämä sun hevoaiheiset jutut miellyttävät minua edelleen hurjasti :)

  VastaaPoista