torstai 17. marraskuuta 2011

Herätys

Meillä oli aikoinaan sellainen herätysvalo herätyskellona. Hiljalleen valo lisääntyi ja lopuksi taisi vielä kellokin piristä jos et ollut herännyt itse valoon. No, se meni rikki, laatutuote kun oli niin takuuajan päätyttyä. Uutta ei ole tullut hankittua vaikka valikoimat vekottimien suhteen on laajentuneet ja nykyään saa herätsvaloa linnunlaulu äänelläkin.

Ei ole herätysvaloa mutta nykyään on kyllä ne linnunlaulut. Kuuden maissa, riippuen aamusta, ennen vai jälkeen, alkaa pinnasängystä pieni sirkutus ja liverrys. Ääni voimistuu tasaisesti ja välillä kuulostaa myös karhun murinalta. Kun kurkistaa sängynlaidan ylitse näkee hymyilevän menninkäisen joka höpöttää taukoamatta. Anelut puolituntia vielä ei tehoa ja tutti ei vaimenna ääntä ollenkaan, ehkä vain voimistaa. Mikäs sitä noustessa kun toinen on aina niin hyväntuulinen.

4 kommenttia:

  1. Ihana! Voi suloisuutta! Meidän herätyskellossa on sellainen puolentunnin, leikin tässä omassa sängyssäni hetken aikaa jos ei ole vessahätä -nappi. Se toimii viikonloppuisin yleensä. Tosin silloin jostain kumman syystä herätysaika on ½-1h aikaisemmin kuin arkena.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana kuva ja ihanasti kirjoitettu!

    VastaaPoista
  3. Onnea, onnea!! Ihania tällaiset vauvauutiset!!!

    VastaaPoista