sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Leimailutaivas

Eilen hyppäsin aamulla junaan ja suuntasin Helsinkiin huonosti nukutun yön jälkeen (naapurissa bileet). Matka jatkui pienen odottelun jälkeen Masalaan ja Leimailutaivaaseen. Hyvässä seurassa matka taittui nopeasti. Matkan aikana sain ystävältäni puhelun, jonka luokse olin menossa yöksi, että hän on mahataudissa. Soittelin uutta yöpaikkaa ja katselin aikatauluja, jospa sitä kuitenkin sitten jo illalla lähtisin takaisin kotiin. Päivä meni nopeasti ja joitakin ostoksia tehden. Mukaan tarttui lähinnä papereita ja Glimmer Mistiä pullollinen. Craftican Anne demosi Glimmer Mistin käyttöä ja uutustuote Glimmer Glamin käyttöä.


Kävin vaihtamassa lippuni illan junaan ja suuntasin muutaman ystävän kanssa syömään. Päivä oli mukava mutta kun hieman flunssaisena olin liikenteessä niin olipa mukava tulla kotiin kun naapurissa edelleen juhlittiin. Huoh, kerrostaloelämää. Tänään toivottavasti ehtisi jotain pientä vähän askartelemaan kun on niin ihania papereita hankittu. Kolmen viikon päästä sitten taas tavataan Intohimona Scräppäyksen merkeissä.

4 kommenttia:

 1. Olipa mukava nähdä pitkästä aikaa, ja nyt löysin tuonne Timonkin blogiin...XD Minullakin tarkoitus tulla tuonne Intohimona skräppäykseen luultavasti lauantaina käväisemään jos saan jonkun päiväheinät jakamaan, oletko sinä paikalla koko viikonlopun?

  VastaaPoista
 2. Olen paikalla koko viikonlopun, ainakin näin on suunnitelma :)

  VastaaPoista
 3. Oli kiva nähdä eilen :) Jään odottelemaan mitä pinkkiä sinulta syntyykään.

  VastaaPoista
 4. Kiitos seurasta! Oli kiva lauantai

  VastaaPoista