sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Scräppäysristeily vol. 2

Perjantaina herätyskello soi 5.20 ja suuntasin junalla kohti Helsinkiä. Ennen risteilyn alkua kävin moikkaamassa Nummelassa vanhoja työkavereita ja oppilaita. Pakollinen kierros The Ouncen kautta tuli myös tehtyä, 6 eri laatua teetä ja jokaista 3 unssia.

Iltaisella monet tekivät samat materiaalit haastesivuja. Tälläkertaa en itse osallistunut haasteeseen. Vuosien takaiselta Tukholman reissulta ottamani kuva päätyi kuitenkin scräpättäväksi. Esittelen sivun kuitenkin tuonnenpana.


Lauantai aamu näytti harmaalta mutta laivan saapuessa satamaan taivas selkeni ja sainne nautti kauniista aurinkoisesta säästä. Kävelimme Ommun ja Hempan kanssa hissukseen vanhan kaupungin läpi keskustaan. Ensimmäiseksi piipahdimme Pandurossa ja pikainen visiitti Kreatimaan.


Jatkoin matkaani omatoimisesti ja päädyin teeostosten jälkeen kuvailemaan vanhaan kaupunkiin. Kuulin kuinka orkesteri soitti kuninkaanlinnan tienoilla ja paikalla oli hurjasti väkeä. En jäänyt pitkäksi aikaa ihmettelemään vaan käväisin Ljunggrens Pappershandelissa.


Muutamien kuvailumutkien (numeroita, numeroita) päädyin Skapa Hobbyyn. Valikoima oli mielestäni pienentynyt ja ostinkin vain yksivärisiä papereita ja koristeneuloja. Vielä piipahdus lähellä olevaan Scrapparazziin ja Granitin kautta laivalla päiväunille.


Omat ostokseni jäivät pieniksi mutta ovat kuitenkin isommat kuin viime vuonna. Lähinnä ostelin Pandurosta ja melko varastojen täydennyslinajlla mentiin. Joitakin koristeita hankin ajatellen tulevaa joulukuu-albumia.


Yhteissaaliimme kuitenkin oli ihan mukava ja kyllä hieman harmittaa, että unohdin koko Pyssloteketin olemassaolon. Moni osti sieltä kivoja juttuja. Olisin aivan hyvin ehtinyt sinne ja jaksanut kävellen käydä mutta kun ei siellä Kreatiman nurkilla käynyt asia edes mielessä :( No, ensi vuonna sitten sinne.


Perjantaina muistin ottaa matkapahoinvointilääkettä hyvissä ajoin mutta lauantaina unohtui ja illan scräppäysaika vähän lyheni kun suuntasin merisairaana hyttiin makoilemaan. Uni maittoi hyvin ja näköjään ne hyttikaveritkin oli nukkumaan tullut kun aamulla löytyivät sängyistään.Kiitos kaikille mukana olleille jälleen aivan mahtavasta reissuista ja Elinalle tietenkin erittäin suuri kiitos kaiken tämän järjestämisestä. Onkos se taas ensi vuonna uudestaan?

4 kommenttia:

 1. Olipa ihana lukea matkastanne ja nähdä pieniä tilannekatsauksia :) Musta on niiiin ihanaa tutkia, mitä muut on ostanu :D

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia! Kiitos hytti- ym. seurasta :)

  VastaaPoista
 3. Onpa tutun näköinen vaaleanpunainen roskis :D Kiitos kivasta risteilystä ja lisää teenhankkimisreissuja tulevaisuudessa!

  VastaaPoista
 4. Kiva lukea matkastanne; kuvat ja linkit hieno bonus. Eilen haastattelin Sannikaa matkasta ja kivaa kuulemma oli! Jos vaikka ensi vuonna lähtisi messiin...

  VastaaPoista