tiistai 10. elokuuta 2010

Kätköllä

Retretti-reissulla kävin myös muutamat kätköt etsimässä. Luston rautatieaseman kätkö oli hienossa paikassa ja siitä valmistui pikaisesti tämä yksinkertainen sivu.

Mieheni osti valokuvapaperia ja pienien alkuvaikeuksien jälkeen olen saanut tulostettua kuvia. Nyt voi scräpätä heti kaikista uusista kuvista mutta uskon, että teetän kuitenkin vielä jonkin verran kuvia, sellaisia ei-niin-kiireisiä.

Tänään olisi sitten viimeinen kesälomapäivä, niin se vaan hurahti jälleen mutta säät näyttää kyllä jatkuvan kovinkin kesäisinä vielä.

7 kommenttia:

 1. Ompa kaunis lehmuskuja! Raikkaat värit ja selkeä leiska, tykkään :)

  VastaaPoista
 2. Kiva leiska! Mäkin tykkään!

  VastaaPoista
 3. En kauheasti kätköilystä ymmärrä, mutta skräppääjissä tuntuu olevan useita kätköilijöitä. Kiva sivu!

  VastaaPoista
 4. Kätköilyn aloittamista harkitsevana skräppääjänä on pakko kysyä: mitä tuo koodi tarkoittaa? Ei näytä paikan koordinaateilta, mut voiko kuitenkin joku sen perusteella löytää kätkön ja vaikka tuhota sen, joku jästi siis... Mietin vaan että mitä itse uskaltaa aikanaan julkaista, jos sivuja aiheesta teen. Ja jos mun tulevaisuus kätköilijänä alkoi just huolestuttaa, voin kertoa että muu perhe on luvannut hoitaa navigointipuolen :)

  VastaaPoista
 5. Olisiko tuo kätkön tunnus geocaching.com sivustolla?

  Itse olen kerran muutamia vuosia sitten löytänyt yhden kätkön, nykyisin jo kadonneen/tai siirretyn, mutta aina olen suunnitellut jatkavani, kun aikaa on.
  Kaunis sivu ja kaunis kuva!

  VastaaPoista
 6. Pia K: Tuo koodi on kätkön tunnus geocaching.com sivustolla ja se on ihan kaikkien nähtävissä ilman rekisteröitymistä. Sen perusteella ei vielä kätköä löydä, ainakaan kovin helposti =)

  VastaaPoista
 7. Ihanan kesäinen kuva ja kiehtova journaling. Lajia tuntemattomalle tulee halu ottaa selvää ja kokeilla itsekin.
  Tähdet ovat kivat!

  VastaaPoista