tiistai 20. huhtikuuta 2010

Inspiroidu #103

Tämän viikkoiseen Inspikseen on valmistunut tähän mennessä kaksi sivua. Ensimmäinen jo heti perjantaina ja toinen alkuviikosta. Kummatkin sivut kartuttavat jälleen Nummela albumin kokoa ja ovat näinollen kokoa 8x8. Ensimmäisessä on taustaa tehty teipeillä, kahdella erivärisellä mailateipillä ja sinisellä maalarinteipillä. Lisänä on vielä tuota aakkosteippiä alareunassa.
Tässä toisessa teippiä on taasen käytetty tekstin pohjana koska kirjavasta taustapaperista teksti ei erottuisi muuten ja en halunnut tähän sivuun tekstilappua laittaa. Sivun aihe on sellainen, että se oli aivan pakko scräpätä muistiin Nummelasta koska jaksan tuota kukkapenkkiä aina ihmetellä kun ohi kävelen.
Pari sanaa vielä Nummela projektista, joka etenee vauhdilla ja on vielä mieluinen. Naureskelen itsekseen pöydän ääressä kaikenlaisille hulluille jutuille joita mieleen singahtaa kun noita sivuja väänteleen. Sivuista on tullut itselle miellyttäviä vaikka toistavat melko lailla samaa kaavaa asettelun suhteen ja ovat melko yksinkertaisia. Projekti on suuri ja kasvaa kokoajan mutta ah, niin ihana ;)

7 kommenttia:

 1. Oletpa löytänyt hauskoja juttuja. Pitäisiköhän käydä tutustumassa Nummelaan?

  Tykkäsin kovasti tuosta teippitaustasta tuossa ensimmäisessä sivussa - ja kuviopaperien yhdistelmästä tuossa toisessa.

  VastaaPoista
 2. Tää Nummela kansio on aivan loistava idea. Kävin jo aiemmin näitä täälä katselemassa, jokseenkin tuttuja kulmia XD. Harmittaa kun en itse ole aiemmin hokannut, olisi monta kansiota täynnä jos joka asunnolta olisi omansa. Mutta jospa sitä ehkä tästä nykyisestä sitten tekisi. =0) Saako udella että minne päin olette muuttamassa?

  VastaaPoista
 3. Heidi: Lappeenrantaan muutetaan takaisin kesällä, sain sieltä täysin koulutusta vastaavaa työtä :)

  VastaaPoista
 4. nummela kuulostaa varsin metkalta paikalta :)! hauskoja sivuja tosiaankin, mielelläni näkisin sivun kukkapenkistä myös täydessä kukoistuksessaan!

  VastaaPoista
 5. Hieno idea tuo Nummela-projekti, omaa ympäristöä voisi dokumentoida skräppäämällä sivuja ympäristöstä, ihmisistä, pihoista....melkein vaikka mistä!

  VastaaPoista
 6. Voi että, nyt tämä koko nummelaprojekti alkaa vasta avautumaan mulle. Tää idea menee kyllä mulla ideabookkiin, omasta kaupungistani tietysti kertovana.

  Loota-sivussa on ihana värit, mutta silti tuo kukkapenkkisivun värikylläisyys miellyttää tälläkertaa enemmän. Sanoisin jopa, että outoa...

  VastaaPoista
 7. Onpa kivoja sivuja taas, varsinkin eka on makuuni. Ja peukku ylös koko Nummela-projektille, loistoidis mielestäni edelleen!

  VastaaPoista