keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Pari hyvää postipäivää

Eilen kun tulin töistä kotiin odotti minua ruskea kuori jossa oli hauskaa teippiä. Amalian Mira oli lähettänyt postia. Olin voittanut arvonnassa ja aivan ihana setti scräppikamaa saapui tänne. Kiitos!


Tänään näin ikkunasta, että postipoika on pihalla. Annoin vaipanvaihdon odottaa hetkisen koska odottelin pakettia saapuvaksi. On ikävä mennä kakkapyllyisen lapsen ja karkaavan koiran kanssa avaamaan ovea. No, paketti ei vielä tullut mutta ruskea kuori hauskoilla teipellä saapui. Kuori oli sinulle on postia ringin salaiseltä blogiystävältä. Kaikkea kivaa oli tähänkin kuoren laitettu, ai että. Sellaisia papereita joita minulla ei ole aikaisemmin ollutkaan ja käyvätkin juuri hyvin suunnittelemaani mökkikirjaan. Suklaan avasin heti ja maistoin, olihan kyseessä uutuusmaku jota en ole vielä maistanut, hyvää on. Ja kohta se on loppu. Olen ennenkin miettinyt miten sitä ihminen voikin tulla niin onnelliseksi yhdestä suklaalevystä. Kiitos siis paketista!


Iltapäivällä odottelemme saapuvaksi dhl:n kuriiria. Tulossa on Chariot Cougar rattaat, niistä lisää myöhemmin kun päästään testaamaan miten kulkevat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti