keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Finlaysonin klubi-ilta

Tänään oli Lappeenrannan Finlaysonilla klubi-ilta. Tarjolla oli suolakeksejä, ihania Valion juustoja, viinirypäleitä, suklaata ja juomaa. Nautin pöydän antimista useampaan kertaan =)


Myymälässä oli hyviä tarjouksia ja lisäksi normaalihintaisista saatiin pientä alennusta myös. Itse pyörin kaupassa pähkäillen tovin jos toisenkin. Olen erittäin ihastunut keltaiseen norsu kankaaseen mutta mukaan sitä ei kuitenkaan lopulta lähtenyt. Katselin myös vahakangasta/kerniä ruokapöydälle. Soitin jo miehellekin joka mittasi kotona pöydän. Ei sitten kuitenkaan, en osannut päättää näyttäisikö se hyvältä.


Finlaysonilla on kiva kassikaava. Mallikassit oli myös kivoja. Katselin kankaita mutta en osannut pääättää millainen kesäkassini olisi kuosiltaan joten en ostanut kangasta. Täytyy katsoa vielä omat olemassaolevat varastot. Alkoi tuntua, että olen kovin nirso ostaja. Mikään ei kelvannut. Yksi kangas oli kivaa mutta pistaasiväri ei sitten miellyttänyt silmää riittävästi, jos olisi ollut keltaisena niin sitten olisi tullut kaupat.

Lopulta kuitenkin ostin lapselle lakanat. Niitä olin jo viime kesänä katsonut ja jättänyt silti hyllyyn. Nähtävästi kelpaavat koska kovasti niitä tuolla nyt rutistellaan ja heilutellaan.


Saimme kotiinviemisiksi kivat tuotekassit. Olvin Appelsiini-porkkana mehukivennäisvettä (on muuten hyvvee), mansikan makuista kermaa, mansikkakuosisen essun ja lukemista. Alekuponki löytyi myös kassista.  Herkkullinen ja kiva ilta oli, kiitoksia myymälän tytöt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti