sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Menopeli

Viimein saimme rattaat kotiin, kyllä niitä tovi odotettiinkin. Kun paketti saapui kotiin oli tietenkin kaksi osaa vääränlaisia. Juoksusetin aisat olivat vääränmalliset joten odoteltiin sitten vielä muutamia päiviä jotta saatiin kaikki oikeat osat.


Eli meille hankittiin Chariot Cougar merkkiset kiesit. Otimme näihin juoksusetin, pyöräilysetin ja hiihtosetin. Kahta ensimmäistä on testattu, viimeistä ei keliolosuhteiden takia ole pystytty. Mies on käynyt jo muutaman kerran lenkillä näiden kanssa. nähtävästi ihan hyvin on kulkenut. Mummikin saattaa näitä joskus lenkillä testata. 


Pyörän perässäkin tulevat ihan kivasti. Tuntuuhan se, että jotakin painoa on mukana mutta ihan kivasti on rullannut ja ylämäkeenkin on ihme kyllä jaksanut polkea. Mukaan mahtuu ihan hyvin tavaraakin kun takaboksi on suht tilava.


Ihan tyytyväisiä ollaan hankintaan ja toivotaan, että käyttöä tulee, sen verran arvokkaathan nuo ovat. Näppärästi vaihtuu osaset ja kulkevat myös itse kärryn mukana kivasti. Suosittelen siis ihmisille jotka tahtovat liikua muutenkin kuin autolla lähikauppaan, kuntoilla ja liikkua luonnossa.

2 kommenttia:

 1. Hyvä, että valinta tuntuu oikealta :)
  Meillä ovat olleet paljon käytössä kaikissa mainitsemssasi lajeissa.

  Olen ihan hyvin jaksanut vetää isojakin (kunhan ei hirveän jyrkkiä) mäkiä suksilla Lapissakin. Ja pyörällä menee Salpausselän ylityksen ihan hyvin. Vaatii vaan vähän erilaista asennetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä mies käyttää varmaan kaikkia settejä ja ite ehkä eniten pyöräilen. Välillä varmaan otan nämä pururadalle kävelylenkille. Hiihtämällä mie tuskin kuljen nämä perässä mutta mies taas tykkää siitä joten seuraavia lumia odotellaan. Ovat kyllä vallan ihanat pelit!

   Poista