maanantai 7. toukokuuta 2012

Dermosil

Meillä käytetään melko paljon Dermosilin ihonhoitotuotteita. Uusin ihastukseni on suklainen vartalon kuorinta. Aivan ihana tuoksu ja kai se kuoriikin samalla. Tuollaisia suklaantuoksuisia tuotteita huolisin muitakin. 

Dermosilin nestesaippuat ovat todella hyviä. Erityisesti tykkään näistä kartioin mallisista purkeista joissa saippua tulee pohjasta. Purnukat saa viimeistä pisaraa myöten tyhjäksi eikä mene yhtään hukkaan. Pumppupullojen kanssa kun se loppujen saaminen ulos purkista on melko haasteellista välillä. Lemppari saippuoista on ehdottomasti tyrnisaippua. Harmi, ettei sitä saa tässä kartio pakkauksessa mutta onneksi sitä saa täyttöpussina nykyään. Kaatelen sen tähän kartio purkkiin. Saippuan käyttö on jotenkin hurjasti lisääntynyt poikasen myötä. Vähän väliä on kädet tahmaisena.

3 kommenttia:

  1. Tuohon kartiosaippuaan olen tutustunut useassakin kyläpaikassa ja on vaikuttanut hyvältä. Itse vain en ole tullut tilanneeksi, kun luulin, ettei kartiota saa täytettyä uudelleen. En ole viitsinyt ruveta hajottamaan pulloa atomeiksi toisten vessassa... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pohjassa olevan korkin jaa helposti auki ja uutta vaan sisään, me like!

      Poista