lauantai 4. lokakuuta 2014

Syksyn vaatemallistotMinä en tykkää kierrellä kaupoissa, enkä paljoa nettivaatekaupoissakaan. Mutta kotikutsuista pidän. Niiltä on helppo ja kätevä tilata vaatetta niin lapsille kuin äidillekin. Tänä syksynä olen pitänyt me&i kutsut, heti kauden alussa ja Nosh kutsut.

Me&i mallisto oli tällä kertaa ihan ok mutta ei mitään yksittäistä pakkosaada tuotetta siellä ei ollut. Tokihan tilauslistalle kuitenkin tuli kaikenlaista merkittyä ja äidille tuli mekko sekä housut. Pienelle prinsessalle kotiutui sydänbody ja sydänpyllyhousut. Esikoinen jäi kuitenkin ensin ilman. Kun syyskuussa julkaistiin lisävaatteita löytyi sieltä ihanat keltaiset housut ja traktoripaita sille kaveriksi.

Nosh oli minulle uusi tuttavuus. Kankaita oli aikaisemmin netin kautta tilannut mutta vaatteita en ollut koskaan livenä nähnyt. Kuosit oli kivoja ja vaikka alkuun vierastinkin noita kirsikoita niin oranssipohjaisesta kirsikkabodystä on tullut suosikkini pikkuneidin vaatekaapista. Esikoinen taas rakastui oransseihin haalareihinsa ja leikkiasu on meillä yöpukukäytössä. Lastenvaatteiden lisäksi tuli tilattua vielä kangastakin kutsuilta. Tykästyin kovasti ja varmasti tulen Nosh kutsut pitämään uudestaankin.

Blingo kutsuja en tälle syksylle varannut. Mallistoon pääsin kuitenkin tutustumaan esittelijän luona avoimissa ovissa. Minusta Blingon vaatteet istuvat paremmin vähän vanhemmille, jo kouluikäisille lapsille ja tilasinkin vain tyttärelle kaappiin odottamaan vaaleanpunaiset tähtihousut. Itselle löytyi paita ja naisten mallisto onkin monesti ollut kivempi minun silmään. Minulla onkin useampi Blingon paita kovassa käytössä.

Pomp de Luxin kutsuja en ole pitänyt, enkä mallistoa livenä missään päässyt näkemään tänä syksynä. Pdl tuleekin varmaan meillä ajankohtaisemmaksi sitten kun neiti kasvaa käyttämään tuota 80 cm kokoa koska pienempiä ei pdl:llä ole. Pojalle tykkään käyttää yleensä hieman värikkäämpää vaatetta kuin tarjolla olisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti