keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Pojalle uutta vaatetta

Vaatekauppojen lastenvaateosastot saavat minut ahdistumaan. Tytöille näyttää olevan kaikenlaista kivaa mutta kun suuntaa poikain hyllylle niin kaikki on harmaata ja sinistä. Joskus saattaa löytyä jotain värikästäkin mutta hintalappua kun katsoo niin usein jää sitten ostamatta.


Niinpä tuli käväistyä kangaskaupassa ja keittiönpöytä on vallattu ompelulle. Lainasaumuri on hurissut oman ompelukoneen rinnalla. Ensimmäisenä valmistui housut. Kaava on ottobreestä 1/2012. Polvien kohdalle koitin tällätä tähdet. Toisetkin samanmoiset tuli tehtyä, ainoastaan turkoosi ja oranssi toisinpäin. Nyt työn alla on huppari joka tulee olemaan kyllä sellainen väriläiskä että. Sopii kumpienkin housujen kanssa ja vielä kolmansienkin. Esittelen koko sarjan sitten joskus vielä kerralla. Oranssit pöksyt kävivät jo kerran pyykissä ja tuntuisi olevan ihan hyvän laatuista kangasta.


Poikakin on alkanut nukkumaan paremmin päiväunia kun aamupäiväunet on lopetettu joten iltapäivisin ehtii aina hetken ommella jos ei ole muuta tärkeämpää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti