maanantai 3. lokakuuta 2011

Project Life

Olohuoneen pöydän on vallanut täysin Project Life ja sen päivitys sekä viimeistely. Olen lisäillyt kuviin tekstejä, koska monestikin kuvat ei vastaa noita päivätekstejä joten pienet kuvatekstit auttavat varmasti muutaman vuoden päästä ymmärtämään mitä tässä oikein olikaan. Joillekin viikoille olisi paljonkin kuvia ja muuta sälää mutta olen rankasti sitten vain karsinut koska tahdon, että koko homma mahtuu tähän yhteen kansioon.

Keväällä olin melko tuskastunut tämän projektin kanssa ja kesän kuumillakaan homma ei oikein lähtenyt käyntiin mutta sain kuitenkin kuvailtua ja tekstejä tehtyä, tosin välillä suurellakin viiveellä. Nyt olen taasen todella innostunut tästä enkä malttaisi muuta tehdäkään. Vielä muutama viikko sitten ajattelin, että ensi vuonna en ainakaan tällaista taakka ota mutta nyt tuntuu taas siltä, että tässähän tämä täyttyy aivan itsestään. Ehkä osansa on myös tuolla omalla valokuvatulostimella kun ennen piti aina koneella säilöä kuvia ja teettää isoina erinä. Mitenkäs te muut jotka tänä vuonna aloititte PL:n, oletteko aatellut tehdä saman uudestaan ensi vuonna tai joskus tulevaisuudessa?Laurana jaksaa ahkerasti meille esitellä aina aukeamia, jaksaisiko joku muukin vilautella joitakin viikkoja omastaan?

3 kommenttia:

  1. Mie kyllä ihastuin tähän aivan täysin, kun sen sinulla näin. Tilaan nyt lokakuussa itselleni oman ensi vuodeksi, saa nähdä mitä siitä tulee... Sini, jos haluat itsellesi tai joku siun kaveri on myös tilaamassa, niin voidaan laittaa porukassa tilausta? Ilmoita, jos tarvetta on, mie tosiaan tilaan joka tapauksessa kun uudet tulee saataville.

    VastaaPoista
  2. Minä ajattelin kyllä hommata ensi vuodeksikin, jos BlackPittaan tulee myyntiin :) Omat aukeamat valmistuvat vain ihan äääääärettömän hitaasti.

    VastaaPoista
  3. Mä sain vihdoin jaettua omastani videon :)

    VastaaPoista