sunnuntai 2. lokakuuta 2011

G4

Ennen aina ihmettelin, kun scräppääjät joilla on lapsia tekivät aina leiskoja vain niistä lapsistaan ja harvemmin mistään muusta. Taidan liittyä samaan kastiin. En yritäkään tehdä kaikista kuvista tai asioista pojan albumiin leiskoja mutta tietenkin on kiva, jos siellä olisi mahdollisimman paljon sivuja. Tämä sivu on lastenosastolla vietetystä ajasta. Jälleen kuva tulostettu shuffle toiminnolla, on se vaan kätevä =) Sivu on muuten paljon keltaisempi luonnossa, mie vaan en jaksa säätä noita värejä.

Näissä parissa viime leiskassa pojan kansioon oon viimein kaivanut hyvin hillotut October Afternoonit esiin, on ne vaan kivoja papereita. Lisää pitäisi jostain hankkia mutta kun olen niin rajoittunut askartelukauppojen suhteen, et mistköhän sitä sitten lähtis tilailee ;) Siitä askartelukauppakirjoituksesta jäi pois sellainen juttu, että itse ainakin kannatan mielummin suomalaisia kauppoja kuin ulkomaalaisia. Maksan myös mielummin enemmän jostain tarvikkeesta jos saan hyvää palvelua kuin, että ostaisin halvalla ja saisin huonoa palvelua. Äänestän monesti paikallisissa kaupoissakin jaloillani kun saan huonoa palvelua.


2 kommenttia:

  1. Ihanat nämä kummatkin leiskat vauvasta! Aika paljoltihan se elämä pyörii niiden lasten ympärillä, joten siksi niistä tulee skräpättyäkin. Ei sitä itse kehity niin vauhdilla, valitettavasti :)

    Olen samaa mieltä noista kaupoista. Suomalaisia yritän minäkin suosia. (Harmi, ettei niitä löydy digeissä) Olen päätynyt ostamaan tarvikkeeni pääosin tapahtumista tai liikkeistä. Tai sitten kirppareilta niin kuin eilen :)

    VastaaPoista
  2. Voi, kun toinen on söpö. Minä ainakin mielelläni ihastelen vauvasivuja. :) Tämäkin on niin ihana. OA paperit on kyllä herkkuja.

    VastaaPoista