sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Scräppäysristeilyn tuotokset

Reissussa on kivaa mutta miten tuo laukkujen purkaminen voikin olla niin työlästä. Töissä on ollut hurjasti kiirettä mutta eilen illalla sain viimein siivottua askarteluhuoneeni ja kaivettua nämä risteilyllä valmistuneet sivutkin kasasta esiin. Pakkasin risteilylle mukaan ei-inspiroivia kuvia niiden inspiroivien puutteessa. Mukaan olin ottanut materiaalia sen mukaan mikä tuntui juuri nyt kivalta. Aika pastellisävyissä mennään näköjään. Ensimmäinen sivu tuli tehtyä hauskasta autosta, jonka olen monia kesiä sitten bongannut mistäkäs muualta kuin Tukholmasta.


Toinen leiskaa pysyttelee kuvien suhteen omalla mukavuusalueella eli Timon albumiin uusi sivu jossa lyhyesti kimppahevosen omistamisesta (on muuten itselle ainakin nyt kaikista paras vaihtoehto). Taustaan suhkuttelin Glimmer Mistiä ja lehtipollo lainasi perhosia varten leikkuriaan. Kirjaimiin sutaisin vähän mustetyynystä mustetta.Kolmas sivu jonka laivalla aloittelin oli opinahjomme vaaleanpunaisesta Taidetalosta. Tämä sivu jäi laivalla kesken, minun päälle liian kovan merenkäynnin seurauksena mutta viimeistelin sen kotona. Jotain se minusta vielä kaipaa ja ajatus sivun suhteen mielestäni laivalla oli vähän toisellainen mutta en saanut enää fiiliksestä kiinni kotona. Otsikon aakkosetkin vaihtuivat toisiin kotona.

4 kommenttia:

 1. Nämä kolme sivua ovat aivan upeita pastellisävyineen. Nasun auto saa hymyn huulille ja kuva hevosesta on HIENO :)

  VastaaPoista
 2. Oih, kun saisi itsekin noin paljon hienoa jälkeä aikaan! Aikaa ei kuitenkaan ollut aivan hurjan paljoa. Kaksikin sivua teki tiukkaa :)
  Mahtavia värejä ja hauskoja ideoita. Ihania kaikki kolme!

  VastaaPoista
 3. ihastuttava nasu-sivu, pilvet ja teippi erityisesti! ja UPEA hevoskuva!

  VastaaPoista
 4. Wau kuinka herkullisen värisiä sivuja! :)

  VastaaPoista