sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Inspiksen lokakuun kisa

Kirjoittelinkin jo aikaisemmin, että lokakuun kisa inspiroi kovasti minua. Kummasti vaan kuu alkaa olla lopuillaan ja meinasin jo unohtaa koko jutun. Tässä syyslomalla on tullut kuitenkin tehtyä syyssiivoa. Erinäisiä reseptejä ja lähetteitä ym. on ollut epämääräinen kasa ja nyt sain ne kaikki käytyä läpi ja omaan kansioon säästettävät. Tuossa mapissa on kannessa valmiiksi tasku johon scräppäsin sitten etusivun. Inspistä olisi vielä toiseenkin projektiin tämän kisan tiimoilta, katsotaan ehdinkö vielä mukaan koska ensi viikko on näyttää melko kiireiseltä.





Kasailin toisiinsa sopivia paperisuikaleita ja liittelin yhteen jotta sain riittävän ison taustan. Pitkästä aikaa tuli stanssattuakin jotain eli tuo puu jossa lintu istuu. Ihastuin kyseiseen stanssiin Ikaalisissa ja piti ostaa se sitten omaksi. Vanhasta reseptistä repäisin kaitaleen ja mintunvihreään paperisuikaleeseen leimailin kuplamuovitaustaa, ei vaan kuvassa oikein erotu. Laastari oli ihan pakollinen koriste tällaiseen sivuun ja sitten tuo tuittunaama haaraniitti sopi myös loistavasti, koska sairastaminen ei ole koskaan kivaa.

5 kommenttia:

 1. Upea sivu ja varmasti oikein hyvää terapiaskräppäystä! Tässä Leiskassa on jotakin hyvin raikasta ja uudistavaa ("fressiä") vaikka aihe ei varmasti sitä aina olekaan..

  VastaaPoista
 2. näin kivasti kun saisi kaikki omat tylsät paperit talteen.. vakuutukset, takuukuitit, verojutut sun muut.. pitää pistää hyvä idea muistiin!

  hieno ja raikas tasku!

  VastaaPoista
 3. Tuollaset "sairaalankylmät" värit sopii hyvin aiheeseen, ja silti kansi on hurjan kaunis <3

  VastaaPoista
 4. tuo reseptikaitale on ihan huippu yksityiskohta. ja komppailen tuota Pia K:ta värien sopivuudesta.

  VastaaPoista
 5. Hieno idea piristää arkisten papereiden kansiota tällä tavalla. Värit ovat hienot ja toteutus kaunis. Tykkään hurjasti!

  VastaaPoista