tiistai 13. heinäkuuta 2010

... taas luonnostelemaan, haaste #13

Laura haastoi luonnoksen pohjalta. Mie olin vaan vilkaissut nopeasti haastetta joten ihan kaikki palikat ei mennyt luonnoksen mukaan. Ei tuo otsikko olisi kyllä mahtunutkaan oikein siihen tarkoitettuun paikkaan.

Tykkään sivusta paljon. Tästä aiheesta on pitänyt scräpätä jo monet kerrat mutta harvemmin minulla on kameraa mukana kun käyn kätköilemässä. Tuolla kätköllä kuitenkin on niin huimat näkymät, että kamera oli mukana vaikkei leiskan kuvat nyt olekaan siitä huimasta näkymästä vaan miehestäni etsimässä purkkia. Tästä aiheesta pitäisi tehdä lisää sivuja, niin paljon kuitenkin ajoittain harrastuksen parissa menee aikaa ja kaikenlaisia hauskoja sattumuksiakin olisi tallennettavaksi. Ja jos joku ei tiedä mitä kätköily on niin täältä voi kurkkia lisätietoa.


8 kommenttia:

 1. Hieno sivu ja aiheeseen niin hyvin sopivat koristukset!

  VastaaPoista
 2. Hieno sivu kyllä :) Itsellänikin on suunnitteilla monta skräppisivua kätköilystä, kun vain saisi aikaiseksi tehdä. On se niin hauskaa ja koukuttavaa puuhaa!

  Jos pyörit joskus Tampereen Hervannassa, on siellä myös askarteluteemainen kätkö jossa on paljon sräppääjillekin sopivaa vaihtotavaraa :)

  VastaaPoista
 3. Tykkään tosi paljon tästä sinun leiskasta!!! Tuo paperi on kyllä just sopiva tähän leiskaan! Pitääpä käydä het katsomassa tuo linkkiä :)

  VastaaPoista
 4. Kuutar: täytyykin pitää mielessä jos Tampereen suunnalle joskus eksyy niin tuo kätkö :)

  VastaaPoista
 5. voi hitsi kun menin katsomaan tuota linkkiä!!! Nyt me ollaan täysin innostuttu tuosta. iiik! Viikonloppuna aiotaan etsiä muutama ainakin :).

  VastaaPoista
 6. onpas hauskat materiaalit tässä sivussa :)! tuo kätköily kuulostaa tosi kivalta.

  VastaaPoista
 7. Sainpas minäkin lopulta aikaan sen ekan kätköily-sivun :)

  http://korppisusi.blogspot.com/2010/07/10-parasta-syyta-geokatkoilla.html

  VastaaPoista
 8. Jee muitakin kätköilemiä skräppääjiä! Mä kanssa innostuin siittä tänä keväänä ja jokunen sivu on tullut tehtyä...

  http://manssu.vuodatus.net/blog/2587145/keokatkoilya-ja-skrappaysta/

  VastaaPoista