sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

ÖDT

Tämän kertaiset ÖDT työt tuli scäpättyä muuttolaatikoiden keskellä lattialla istuen. Tykkäsin My Mind´s Eye So Sophie Charming sarjan papereista todella paljon ja niistä syntyikin kolmen sivun sarja. Ensimmäisessä muistellaan talvea, toisessa haaveillaan kesän iloista ja kolmannessa tuumaillaan arkipäivää.


Lämpimät ilmat ovat saavuttaneet jo meidät ja olemme saaneet nauttia aivan ihanista päivistä auringon paisteessa. Helteessä on hyvä scräptä jotain kylmää ja muistella talven toppahousukelejä. Ei ainakaan tule valitettua kuumuudesta kun katselee kuvaa ja muistelee talvea.

Ökömököstä:
So Sophie Charming "We Are Family" Floral Swirl Paper
So Sophie Charming "Living Proof" Spontaneous Floral Paper
So Sophie Charming "Simple Things" aakkoset
Omia:
pitsi


Kesäloman ollessa muutaman päivän päässä on hyvä listata kesän parhaita asioita ja odotuksia tulevalle kesällä. Parhainta minun kesissä on aina ollut ja tulee varmasti olemaankin herneet, kuten kuva kertoo. Oma hernemaa on jo kovaaa vauhtia kasvamassa ja odotuksissa on tietenkin suuri sato.

Ökömököstä:
So Sophie Charming "Living Proof" Spontaneous Floral Paper
So Sophie Charming "We Are Family" Floral Swirl Paper
So Sophie Charming "Living Proof" Journaling Card
So Sophie Charming "Simple Things" aakkoset
Omia:
kirjontalanka otsikossa


Joskus kun arki tuntuu stressaavalta ja kiireiseltä on hyvä miettiä pieniä asioita jotka tekevät arjestakin paljon mukavampaa. Listailin sekaisin asioita jotka tällä hetkellä tuntuvat arjen pieniltä iloilta. Tulevaisuudessa voi tehdä uusia listoja ja katsoa miten arki muuttuu ja samalla sen ilotkin.

Ökömököstä:
So Sophie "Possibilities" Sweet Circles Paper
So Sophie Charming "Simple Things" Title
Sophie Charming "Simple Things" aakkoset
Omia:
Dew Drops helmet
nauhat

4 kommenttia:

 1. Hienoja leiskoja, varsinkin tuossa keskimmäisessä on upea tunnelma! Myöskin viimeisimmässä on minusta jotakin tosi kiehtovaa..

  VastaaPoista
 2. Näissä on kaikkea niin ihanaa: muotoja, pitsejä, ruutuja, värejä...

  VastaaPoista
 3. Hienoja juttuja kaikki, mielestäni olet hyvin taitava ja kekseliäs, edellisessä postauksessasi oli tutun näköisiä "poikia",kiva tavata!

  VastaaPoista
 4. Arjen ilot on kivan näköinen sivu, mutta ennen kaikkea siinä lämmitti sanoma. Noita pieniä mukavia asioita olisi hyvä muistaa aina maanantaiaamuisin, kun kello herättää...

  VastaaPoista